Optiuni de cazare la Felix

Zona Felix este una dintre cele mai vizitate areale turistice din Romania. Beneficiile aduce de prezenta apelor termale la suprafata, precum si climatul bland atrag anual cateva zeci de mii de vizitatori. Atractiile turistice sunt numeroase, fie ca vorbim doar despre cele cele oferite de statiune (lacul cu nuferi, numeroasele stranduri cu apa calda) in sine, fie ca ne extindem teritoriul la cele din apropierea imediata a acesteia (in Oradea se pot vizita: cetatea, gradina zoologica, palatul baroc, promenada Crisului, la Ciucea se gaseste palatul lui Goga, iar inspre Beius se face o deschidere in dreapta catre frumoasa Pestera a Ursilor).

Hotel Crisana Baile Felix

hotel crisana baile felixDaca doriti sa faceti un popas in aceasta zona, va recomandam unul dintre numeroasele hoteluri de 2 si 3 stele, toate renovate dupa 2000, si avand in dotare baze de tratament bine echipate, excelente pentru programe seniori, dar nu numai.

Un exemplu in acest sens, este Hotel Crisana 2**, situata la intrarea dinspre Oradea, inconjurat de o frumoasa padure de fagi, specifica dealurilor de Vest. Hotelul are dimensiuni considerabile, beneficiind de peste 110 camere, un restaurant de 250 locuri si o sala de conferinta de 90. Ca orice alt hotel de aici, se bucura de 2 piscine cu apa termala.

Pentru turisti, cele 3 mese se servesc (contra cost) in restaurantul hotelului, iar la cerere, se poate inchiria un microbuz pentru vizitarea obiectivelor dimprejur. Pentru ca astazi intretinerea si bunastarea turistilor a devenit o preocupare a fiecarui hotel, veti gasi si aici o sala de fitness complet echipata, mese de ping pong si la o distanta de aproximativ 1 km de hotel, o sala de sport cu teren de baschet, handbal si fotbal. Tratamentele de care puteti beneficia sunt numeroase.

Cei mai mult turisti care vin aici sufera de boli reumatice si inflamatorii sau trec printr-o perioada dificila de recuperare in urma unor accidente sau operatii complicate. Sectiile pe care hotelul vi le pune la dispozitie sunt: hidro si electro terapie, masaj si kinetoterapie.

Hotel Poienita Baile Felix

hotel poenita baile felix Un alt hotel din aceeasi categorie este Hotel Poienita, aflat ceva mai aproape de centrul statiunii si dotat cu o baza de tratament specializata pentru persoanele care sufera de afectiuni osteo articulare, cum ar fi sportivii sau seniorii.

Se executa aici tratamentele clasice tipice unei statiuni balneare (hidro, electro, kineto si termo terapie) dar se fac si elongatii, aerosoli, masoterapie, iar pentru cei care vor sa beneficieze de un tratament de infrumusetare, exista un centru SPA confortabil dotat cu sauna, piscina, salon cosmetica, etc.

Totusi aceasta unitate de cazare Felix nu este menita doar tratamentului, ci are o gama diversificata de servicii care o fac potrivita pentru tot felul de evenimente corporative sau pentru agrementul familiilor aflate in vacanta. Numarul camerelor se ridica 158, restaurantul avand 300 de locuri iar sala de conferinte – 80.

Tratamentele se acorda pe o perioada minima de 5 zile si includ minim 15 proceduri medicale recomandate de medicul din incinta. Personalul este calificat, iar cei in varsta pot beneficia de asistenta medicala continua. Pentru doritori, se organizeaza in fiecare weekend (cand baza de tratament este inchisa) excursii la Stana de Vale, in Oradea sau la avenul Beftia.

Salvează

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *