Colectia de ochelari Polaroid “Best Under the Sun”

Cei de la Polaroid se pot mandri cu faptul ca sunt una dintre cele mai vechi companii producatoare de ochelari de soare, desi brandul Polaroid este poate ceva mai bine cunoscut cand vine vorba de fotografie. Mai putin cunoscut este faptul ca acestia au inceput de fapt cu ochelarii de soare, anul acesta sarbatorind cea de-a 75 aniversare si abia mai apoi au dezvoltat tehnologia pentru bine cunoscutele aparate foto Polaroid.

Din 1937, cand si-au inceput activitatea si pana astazi, Polaroid Eyewear au reusit sa se impuna ca lider in domeniul optic , producand cele mai calitative lentile polarizate din lume, iar astazi au sedii in Statele Unite, Marea Britanie, Elvetia, Italia, Suedia, Olanda si China, dar si o retea de distributie ce acopera tot globul prin magazine, dar si site-uri online ce ofera cele mai noi modele ochelari de soare Polaroid.

Pentru a sarbatori istoria bogata a companiei, cei de la Polaroid au lansat in 2011, la New York, colectia “Best under the Sun” colectie ce readuce in magazine 10 dintre cele mai populare modele de ochelari Polaroid din 1930 si pana in 1980, in ton cu tendintele retro din intreaga scena a modei. Fiecare design a fost selectat pentru a reprezenta perioada si recreat pana la ultimul detaliu al originalului, insa folosind materiale si tehnologii moderne. Managerul de global marketing de la Polaroid spune ca aceasta colectie vrea sa celebreze cele peste 7 decade de experienta cu stiluri iconice si individuale, inspirate din oamenii si personalitatile fiecarei perioade.

Swing – Modelul de ochelari din 1930 sunt creati in stilul organic fluid al anilor 30, stil care a continuat si continua sa inspire creatorii de moda pana in ziua de astazi. Ramele sunt facute din fildes si acetat translucid lucrat manual.

Victory – Acest model din anii 1940 a fost printre primele modele de ochelari de soare sport, iar cei de la Polaroid i-au recreat pentru colectia Best Under the Sun cu cele mai noi tehnologii.

Broadway – Inspirat de locul unde arta prinde viata, acest model de ochelari Polaroid are ceva din farmecul Broadway-ului, perfect capturat si recreat cu tehnologie laser in acetat pentru a reflecta spriritul anilor 1950.

Memphis – Un model purtat de muzicieni si marile vedete de la Hollyowood, reprezentatul anilor 1960 in materie de ochelari de soare, Memphis marcheaza momentul in care acestia au trecut de la o necesitate in zilele luminoase la un accesoriu de moda.

Flower, Rebel si Donna – In spiritul flower power, dar si high fashion, aceste 3 modele au fost concepute pentru a reflecta toate fetele stilului de viata din coloratii ani ‘70.

Glam si Image– La finalul drumului prin istorie, pe care ne poarta colectia Best Under the Sun, se afla doua modele ce captureaza atitudinea glam a modei din anii 1980.

Se pare ca multe dintre cele mai cunoscute companii producatoare de ochelari de soare au fost inspirate de intiativa celor de la Polaroid, printre acestea multe planuind deja colectii similare, ce subliniaza bogata istorie a ochelarilor de soare pentru diverse date aniversare.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *