Momente cheie de la nunta, în care actorul principal este trupa

Momente cheie de la nunta

Toata lumea stie ca rolul unei formatii evenimente, in special la nunta, este extrem de important si ca aproape intregul eveniment organizat de un tanar cuplu se bazeaza pe atmosfera muzicala. De cele mai multe ori insa, apar momente mai putin placute, in care atat membrii formatiei, cat si beneficiarii evenimentului sunt confuzi. Exista anumite puncte cheie ale oricarei nunti care, conform celor de la lucianband.ro, se bazeaza pe muzica, iar lipsa unei planificari poate sa duca la situatii nu tocmai ok.

Care sunt momentele cheie pe care orice formatie nunta trebuie sa le administreze cu succes?

Primul moment cheie este cel in care sosesc invitatii. Cei angajati sa cante trebuie sa ofere muzica ambientala, linistita, care sa le permita tuturor sa se obisnuiasca cu atmosfera si sa poata comunica cu cei pe care ii cunosc. Exista trupe care canta live aceasta muzica ambientala si exista trupe care apeleaza la un DJ. De regula, daca se opteaza pentru lautari nunta, muzica ambientala va fi oferita de catre un DJ, iar muzica de dans si voie buna va fi live. Tot muzica instrumentala este necesara si in momentul in care se consuma mancarea.

Valsul mirilor este, fara doar si poate, un alt punct cheie, care trebuie sa fie stabilit din timp de catre trupa si miri. Pentru a nu exista momente neplacute, este bine ca inainte de eveniment sa existe o repetitie in care marai sa danseze si trupa sa ii acompanieze.

Un alt moment inevitabil este cel in care vine tortul, moment in care sunt potrivite melodii de la multi ani, sau melodii precum Love and Marriage sau Felicita.

Pe parcursul nuntii mai pot aparea si alte momente amuzante sau interesante, cum ar fi scoaterea jartierei sau schimbarea voalului miresei cu un batic. Aceste momente trebuie sa fie sustinute cu succes de catre trupa si chiar trebuie sa fie initiate de catre acestea.

Care sunt sfaturile pentru beneficiari?

In primul rand, orice beneficiar trebuie sa stie ce sa ceara de la trupa. Sunt multe cupluri care doresc respectarea traditiilor pana in cel mai mic detaliu si alte cupluri care prefera sa organizeze o petrecere fara traditii. Tocmai de aceea, orice pretentie trebuie sa fie precizata.

De asemenea, trebuie stabilit un plan cu melodii inca de la inceput, sa se stie cu exactitate care va fi structura intregului eveniment. In cazul in care melodiile dorite nu sunt in repertoriul trupei, este bine sa se precizeze acest lucru din timp, in asa fel incat sa existe suficient timp pentru studiu si repetitii.

De asemenea, trebuie sa fie stabilite si alte detalii, cum ar fi momentele de la Biserica, Primarie sau de acasa. Exista o multime de alte traditii care implica prezenta unei trupe sau a unor lautari, asadar, este bine ca fiecare element sa fie bine pus la punct si mai ales, sa fie trecut in contract.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *