4 greşeli pe care le fac fotografii începători la botez sau nuntă

Guest making photo of caucasian romantic young couple celebrating marriage in city. Bride and groom. Family, relation, love concept. Contemporary wedding. Moments. Memories of important day.

Evenimentele speciale precum nunţile, botezurile sau petrecerile aniversare necesită cel mai bun fotograf pentru a surprinde toate momentele speciale din acea zi. Cu toate acestea, sitex este de părere că în general, mulţi începători pot face greşeli elementare ce pot influenţa în mod negativ materialele realizate.

Un fotograf pentru evenimente din Bucureşti, care e profesionist, va şti de fiecare dată ce echipamente să utilizeze, din ce unghiuri să realizeze cadrele, dar şi să acorde o atenţie deosebită nivelului de lumină.

Având în vedere acest lucru, un fotograf cu experiență va reuşi să ia în considerare toate detaliile pentru a crea un album foto perfect care va rămâne în memoria celor sărbătoriţi mulţi ani de acum înainte.

ABfoto dezvăluie 4 cele mai întâlnite greşeli realizate de către fotografii amatori

1.      Nu acordă o atenţie sporită pregătirilor iniţiale

Una dintre cele mai frevente greşeli întâlnite pe care începătorii le realizează este subestimarea importanţei pregătirii anticipate. Fie că este vorba de un botez sau o nuntă, fără un plan bine conturat, evenimentul poate duce la stres şi momente ratate care nu vor putea surprinde multe lucruri importante.

Un fotograf pentru evenimente din Bucureşti care are experienţă va şti să pună la punct toate detaliile împreună cu mirii sau părinţii şi să selecteze echipamentul corespunzător pentru a fi pregătit în acele momente speciale şi de scurtă durată.

Cardurile şi bateriile suplimentare sunt un alt criteriu important pe care aceştia trebuie să-l ia în considerare, ele fiind esenţiale mai ales că petrecerile de acest fel durează cel puţin 5-6 ore.

2.      Lumina nu este luată în calcul

Lumina joacă unul dintre cele mai importante şi esenţiale roluri pentru un fotograf, iar nerespectarea acestui criteriu poate duce la o calitate slabă a materialelor realizate.

Este important ca atunci când o persoană doreşte să aibă fotografii şi înregistrări video de calitate superioară să alegă cel mai bun fotograf, având astfel siguranţa că totul se va desfăşura în cel mai bun mod.

Mai ales în spaţiile interioare, cum ar fi bisericile şi sălile de evenimente, iluminatul poate fi cu adevărat o provocare. Bliţul puternic poate ajuta în anumite situaţii, însă doar un fotograf cu experienţă va putea analiza şi controla perfect echipamentele de iluminat artificial pentru a nu arde pozele.

3.      Mai puţine momente sincere şi spontane

Fotografii începători se pierd adesea în detalii tehnice şi formalităţi, uitând să urmărească momentele autentice ce se petrec în mod spontan. Un fotograf profesionist din Bucureşti va fi de fiecare dată atent la toate aceste scene, putând surprinde cu uşurinţă anumite cadre naturale şi intime care nu pot fi realizate dacă sunt plănuite.

4.      Neglijarea comunicării dintre fotograf şi client

Comunicarea eficientă cu sărbătoriţii este adesea trecută cu vederea, însă este o etapă ce nu trebuie omisă pentru a asigura îndeplinirea tuturor aşteptărilor şi cerinţelor lor. Discuţiile preliminare şi stilul de fotografiere specific pe care aceştia îl doresc pot ajuta foarte mult un fotograf pentru a realiza un album foto spectaculos.

ABfoto.ro recomandă tuturor persoanelor care se pregătesc pentru un eveniment important din viaţa lor să apeleze cu încredere la specialişti în domeniu deoarece aceştia au o vastă experienţă în surprinderea momentelor speciale. În acest fel, indiferent că este vorba de o nuntă sau un botez, imortalizarea şi capturarea esenţei din acea zi deosebită va putea fi realizată în cel mai autentic mod, fiind o amintire ce va dăinui mulţi ani.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *