Dansez…pentru cine?

Dansez pentru tine

Nu vreau sa incep trist acest articol, insa nu am de ales, pentru ca unele cazuri prezentate in cadrul emisiunii  ,,Dansez pentru tine” sunt socante. Exista atat de multe probleme cu adevarat grave si suferinte care mai de care mai mari. Ai un frate cu dezabilitati si ti-ai dori din tot sufletul sa ai la dispozitie banii necesari pentru a-l vindeca, sau daca la 14 ani te trezesti ca ai ramas femeia in casa si trebuie sa faci treburile unui om mare cand tu esti doar un copil nu e deloc usor.

Sa stii ca verisoara ta este bolnava de inima, abea se mai tine pe picioare si ar avea din nou o sansa la viata, si totusi nu ai posibilitatea sa faci nimic pentru ea pentru ca nu dispui de resursele financiare necesare. Intr-adevar, in ziua de azi, nu mai poti reusi sa faci nimic fara bani. Acum, acestia sunt sursa care ne tine in viata.  Totusi, ar trebui sa ne dam seama ca nu e mare tragedie daca ti-ai rupt unghia, ciorapul sau nu ai bani sa iti iei geanta Guess pe care ti-o doreai.

Exista persoane care nu au bani nici macar sa isi cumpere o paine, daramite imbracaminte sau sa mearga la scoala. Ar trebui sa ne gandim cum sa ii ajutam si pe cei din jurul nostru care nu au posibilitati. Am intrebat un preot de ce exista oameni bogati si oameni saraci, de ce nu suntem toti la fel…si raspunsul a fost urmatorul: pentru ca Dumnezeu vrea sa vada daca cei bogati au puterea sa nu fie egoisti si sa dea si celorlaltor persoane care nu au.

Da…..ce vis frumos! Prea putin realizabil! Eu va recomand oricum sa urmariti acesta emisiune, pentru ca aveti sansa de a vedea si unele dansuri spectaculoase, realizate de oameni obisnuiti si vedete care poate ca la inceput o fac pentru mai multa faima, dar in opinia mea, pe parcurs ajung sa lupte cu adevarat pentru rezolvarea problemei partenerei sau a partenerului lor. So…just watch and you’ll see…!!!

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *