De ce sa ne cumparam o statie CB?

statie-radio-cb-albrecht-ae-6190

Nu toti soferii folosesc statii CB si multi dintre ei se intreaba la ce foloseste o statie? Asa ca va dam cateva exemple concludente cum ar trebui sa folosit acest instrument pentru un plus de siguranta si comoditate in trafic.

Daca un coleg de trafic il intreaba pe altul daca e “liber”, aceasta se refera dacazona este fara controale din cazul politie. Ne poate ajuta de exemplu in cazul in care este un accident rutier in zona, pe statie vom fi anuntat si avem timp sa alegem alta ruta pentru a ocoli zona blocata sau pe care se circula greu.

Daca nu vreti sa va stricati concediul din cauza celor de la Politia Rutiera care pandeste prin tufisuri cu un aparat radar sau in zonele in care indicatoarele sunt plasate prost sau obturate, de exemplu limite de 30-40 km/h pe drumuri cu doua benzi pe sens, de asemenea puteti fi anuntati de colegii din trafic prin statiile CB..

Asa ca, poate aveti in vedere ca merita cumparata o astfel de statie, pentru ca preturile sunt absolut rezonabile, noi incheiem articolul nostru recomandand cu caldura modelul de statie radio CB ALBRECHT AE 6190 ce are inclusa antena magnetica, din magazinul online de profil kopak.ro. Produsul costa doar 397 lei, este pe stoc si se livreaza in 24-48h la adresa dorita de dvs.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *