Merita sa-mi cumpar Samsung Galaxy S3?

Samsung Galaxy S3 nu este un telefon pentru peroanele cu nevoi modeste de telefonie mobila sau cu bani putini de cheltuit pe un gadget. Din fericire, chiar si aceste peroane au de unde alege: exista pe piata actuala o cantitate impresionanta de telefoane pe Android medii ca performanta si cost. Dimpotriva, acesta este un telefon care se vrea pe moment in fruntea pietei de smarphone-uri, concurand cu cele mai noi modele de HTC sau iPhone, inclusiv cu mult asteptatul iPhone 5 a carui lansare inca nu a fost anuntata.

Galaxy S3 este un telefon pentru persoanele care au nevoie de un gadget puternic si care au o situatie financiata sigura. Daca cautati un smarphone pe care sa va jucati in 3D, sa faceti sau sa vedeti streaming video la calitate HD si sa utilizati internetul oriunde v-ati afla, cu o mobilitate incredifila si o usurinta de raspuns neprecedata pe piata, S3 are si “motorul” si “accesoriile” sa faca toate aceste lucruri. Prin “motor” ma refer la procesorul racheta iar prin “accesorii” – la aplicatiile complexe si intuitive de recunoastere faciala si a vocii, la usurinta de shareing si la display-ul considerabil.

galaxy-s3-nou

Acest telefon sta fara indoiala in varful spectrului de telefona emobile al zilelor noastre. Si nu duce lipsa de rivali. Alternativa principala (pe Android) este ultimul model de HTC: the One x, care este din punct de vedere al pretului ceva mai convenabil decat S3-ul, dar nu la fel de puternic.

Cu abonamentul pe o luna la S3 va puteti cumpara cel mai bun iPhone existent in momentul de fata: 4S-ul. iOS-ul este in general mai intuitiv si mai usor de folosit, insa Androidul este conceput pentru acele persoane carora le place sa optimizeze, customizeze si sa se joace mai mult cu gadgeturile lor. Nu mai trebuie sa spunem ca un utilizator standard de Samsung Galaxy S3 nu mai are nevoie sa fie dus de manuta prin meniuri si oferit explicatii suplimentare in ceea ce priveste tehnologia folositia: acesta este de obicei un om educat, cu bani, iubitor de perfomanta si care vrea sa fie la controlul mediilor virtuale in care se invarteste.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.