Precomenzi iPhone 5 cu livare 28 Septembrie!

Pret si precomenzi iPhone 5

Noul iPhone 5 - pret si precomenziChiar daca stim ca in general barbatii sunt mult mai pasionati de tehnologie decat femeile, suntem convinse ca exista un telefon de care s-au indragostit milioane de femei din intrega lume: noul iPhone 5! Cunostem deja preferintele: alb si cu 16GB/ 32GB (cel de 8GB nu mai exista pentru generatia a 5-a). Desi lansarea acestuia a avut loc pe data de 12 Septembrie, la noi in Romania va aparea cel mai devreme pe data de 28. Ne sta in fire sa fim nerebdatoare si sa descoperim noutatile celui mai iubit si cumparat telefon, care apropo, si-a vandut precomenziile in mai putin de 60 minute de la lansarea acestuia. Din acest motiv va anutam ca magazinul prezent de mai jos ofera posibilitatea precomenziilor la preturi mult mai bune decat ne-am fi asteptat in toate variantele posibile cu livrare pe 28 septembrie. Tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi varianta care iti indeplineste cel mai mult preferintele si sa te bucuri de fotografii panoramice, viteza de internet mult mai rapida, beterie imbunatatita si multe altele. Vestea foarte buna este ca  telefonul nu este codat in nicio retea!  Shopping placut!

Poti de asemenea sa-ti incerci norocul imbinand utilul cu placutul prin participarea la un concurs foarte tentant. O femeie de afaceri caruia ii place sa fie mereu in trend trebuie sa aibe cel putin un produs al gigantului Apple. Tocmai din acest motiv, daca vei achizitiona din acest magazin online in perioada 12.09 – 12.10. 2012 unu din produsele celebrului brand, vei fi inscrisa in lupta pentru castigarea celei de-a 5-a generatie de iPhone. Mai mult, vei primi un voucher de cumparaturi in valoare de 200 Ron pentru a achiztiona accesorii compatibile cu noul iPhone5. Mult succes 🙂

Salvează

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *