Cum alegi cea mai buna masina de spalat vase

Cum alegi cea mai buna masina de spalat vase

Masina de spalat vase este absolut necesara fie ca stai la curte fie ca stai la bloc. Principalele avantaje oferite de aceasta sunt: economisirea timpului, reducerea consumului de apa sau curatarea corespunzatoare a vaselor.

  Tipurile de masini de spalat existente

Independente – sunt asemanatoare cu cele de spalat clasice iar marea majoritatea a oamenilor vor sa le incorporeze cat mai bine in mobilier.

Slim –  au o latime destul de mica cuprinsa intre 40 si 60 cm si sunt special realizate pentru bucatariile mici.  Capacitatea de spalare a vaselor este destul de mica si se incadreaza perfect in orice tip de bucatarie.

Incorporabile – sunt cele mai cautate modele deoarece se monteaza sub blatul de bucatarie.  Au in general o latime destul de mare iar asta inseamna ca vei putea spala destul de multe vase.

Compacte – sunt masinile de spalat vase de mici dimensiuni si de cele mai multe ori sunt montate pe alte electrocasnice.

Potrivit onlines.ro masinile de spalat vasele trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici:

Capacitatea de spalare – este o caracteristica foarte importanta. Gandeste-te ca ai nevoie de o masina de spalat vase destul de incapatoare. Exista anumite modele care pot spala intre 6 si 15 seturi de vase.

Programele de spalare – cu cat programele de spalare sunt mai diversificate cu atat mai bine. Este necesar sa iei in clacul ca pe langa farfurii si tacamuri vei mai spala si sticlaria fina sau oalele speciale. Poate ca la un moment dat va trebui sa igienizezi biberoane iar pentru asta ai nevoie de un program special.

Eficienta – la aceasta categorie se discuta despre clasa energetica din care face parte acest model. Cele mai cunoscute sunt cele A+ sau A++. Bineinteles ca mai exista si modele mult mai eficiente care fac parte din categoria A+++.

Sertare flexibile – vasele tale au diferite forme si pentru asta si masina de spalat vase pe care o cumperi trebuie sa aiba sertare cat mai variate.

Mod silentios – marea majoritate a masinilor de spalat vase sunt destul de silentioase dar pe piata se gasesc modele care nu produc deloc zgomot.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *