Afla unde gasesti cel mai bun lac pentru lemn folosit in finisaje: ZOBEL, o gama profesionala accesibila ca pret

Fie ca vrei sa iti protejezi de intemperii usile, ramele din lemn ale ferestrelor, gardul sau piesele de mobilier de gradina, fie ca vrei sa iti transformi parchetul intr-o surprafata rezistenta la zgarieturi, alege inspirat: cel mai bun lac pentru lemn, ZOBEL.

Nu exista un alt produs pe piata, la acest pret, care sa indeplineasca atat de multe criterii de calitate. Indiferent de tipul de proiect, orice suprafata lemnoasa va beneficia de protectie la un nivel ridicat si de un aspect estetic natural si placut. Afla care sunt toate avantajele lacului!

Are o capacitate ridicata de umplere si de absorbtie in porii lemnului

Lacurile ZOBEL respecta intocmai principiul functionarii substantelor pe baza de apa. Se absoarbe rapid in porii lemnului si are o capacitate ridicata de umplere. Cu ajutorul acestui tip de produs, finisajele vor arata excelent, indiferent care este suprafata lemnoasa pe care a fost aplicat. De aceea, ZOBEL se foloseste cu succes atat pentru suprafete exterioare din lemn, cat si pentru cele de tip interior. Se aplica rapid, chiar si fara interventia profesionistilor si este un lac pe baza de apa de cea mai buna calitate. Nu are concurent.

Asigura un grad ridicat de rezistenta la zgarieturi

Daca esti adeptul parchetului din lemn, finisajul este o etapa absolut obligatorie. Nu te vei putea bucura pe deplin de farmecul aspectului natural al lemnului, daca el nu este protejat cum se cuvine. Recomandam cu mare incredere lacurile ZOBEL pentru finisajul parchetului interior. Este extrem de rezistent la exfoliere si la uzura, si asigura lemnului sau materialului derivat din lemn o protectie garantata pe termen lung. Se poate aplica atat cu pensula, cat si cu rola sau prin turnare, iar aspectul va fi unul uniform si placut estetic.

Rezista la umiditate si are o buna stabilitate la variatii de temperatura

Spre deosebire de alte tipuri de lacuri din comert, acest produs este renumit pentru stabilitatea la variatii de temperatura. Din acest motiv, este si foarte aplicat in finisajele pieselor din lemn amplasate in exterior: de la garduri si fatade din lemn, pana la mobilier de gradina si usi. Un mare avantaj este faptul ca nu formeaza fisuri in stratul de acoperire final, chiar daca mediul la care este expus e unul racoros si umed. Astfel, suprafetele din lemn vor avea o durata de viata extinsa si nu vor suferi din cauza intemperiilor.

 Rezista cu brio si la radiatiile UV

Un alt aspect ce merita luat in considerare este rezistenta la radiatiile UV puternice, pe care o garanteaza lacurile ZOBEL. Se recomanda pentru finisajul pieselor din lemn fara stabilitate dimensionala. In toate cele 4 anotimpuri, suprafetele vor fi protejate, chiar si in conditii meteo extreme. Astfel, te vei putea bucura pe deplin de functionalitatea obiectelor concepute din lemn, un material pretentios mai ales in mediul preponderent umed. Iata un motiv in plus pentru care merita sa cumperi aceste produse profesionale.

Cumpara de la Klebrom.ro cel mai bun lac pentru lemn

Reprezentant al producatorului ZOBEL in Romania este https://www.klebrom.ro/, un magazin cu traditie, lansat inca din 1994.

Klebrom.ro comercializeaza exclusiv produse de top, de ultima generatie, aduse din import. Este un deschizator de drumuri in tara noastra, aici unde a adus pe piata cel mai bun lac pentru lemn, la pret bun.

 

Date de contact:

Tel: 0268/ 411 367

E-mail: office@klebrom.ro

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *