Cartile pe care trebuie sa le citesti in februarie

Cartile pe care trebuie sa le citesti in februarie

Iti place sa citesti? Atunci trebuie sa iti cumperi cartile de mai jos pe care sa le citesti in aceasta luna. Cu ajutorul lor vei reusi sa iti insusesti mai multe informatii si in mod sigur te vor pune pe ganduri.

Cartile pe care trebuie sa le citesti in aceasta luna

Auschwitz, ultima stație. Povestea mea din lagăr, 1943-1945 scrisa de Eddy de Wind

In cartea scrisa de Eddy de Wind vei descoperi o poveste si o lectie de viata in care vei afla cum anumite circumstantele scot la iveala ce este mai bun si mai rau din oameni.  Poate ca nu tineai sa iti incepi aceasta lista cu o lectura scrisa la Auschwitz inca din timpul razboiului dar aceasta carte este absolut necesara. In aceasta carte iti vor fi dezvaluite atrocitati si suferinte greu de imaginat.

Confesiunea scrisa de Jessie Burton

Confesiunea este o carte scrisa pe doua paliere temporal in anii 1980 din Soho pana la Hollywood si Londra zilelor noastre. Aceasta este in primul rand un roman despre multiplele relatii care se stabilesc intre femei de la maternitate la iubire si pana la prietenie si ura.

Crudo scrisa de Olivia Laing

Crudo te va plasa direct la intersectia a transformarii personale cu turbulenta politica.  Kathy este o scriitoare si poate fi oricare dintre noi. Dramele si tandretea fac din aceasta sa fie exponentul perfect al lumii recente. Naratoarea nu iarta pe nimeni in aceasta carte de la lupta de clasa, declaratiile lui Trump, incalzirea globala, misoginie sau superficialitatea unui societati care se afla in cadere libera.

Madame Claude scrisa de William Stadiem

Madame Claude este povestea unei femei sclipitoare, complicate si lipsite de inhibitii.  Dupa al Doilea Razboi Mondial, Madame Claude a condus la Paris una dintre casele de toleranta cele mai exclusiviste. Aceasta a ajuns sa aiba la un moment dat o retea care a fost alcatuita din peste 500 de femei dar si cativa barbati. Cartea are la baza chiar discutiile purtate cu protagonista acestei carti. Toate acele interviuri l-au ajutat pe William Stadiem sa realizeze aceasta minunata carte.

Vieți paralele. Cinci căsnicii victoriene scrisa de Phyllis Rose

Vieti paralele este cartea din care vei descoperi cum apare fericirea si nefericirea intr-o casnicie. Phyllis Rose povesteste cu farmec si cu multe detalii savuroase iar totul porneste de la relatarile epocii si de la cupluri care afisau imagini false. Acestia afisau o viata care nu exista si in realitate.

„Vieti paralele explica mecanismele prin care povestile pe care le spunem – despre vietile noastre si despre cele ale unor oameni care au murit demult – sint structurate de nevoia noastra de implinire narativa – si viceversa.”  se mentioneaza in The Guardian.

„Cartea lui Rose a deschis noi perspective, nu doar in ceea ce priveste modurile in care am putea concepe casnicia, ci si modurile in care citim si scriem.”  se mentioneaza in New Statesman.

Toate cartile mentionate mai sus merita toata atentia ta. Cu cat vei citi mai multe carti cu atat te vei descoperi mai bine.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *