Cum alegi cea mai buna masina de spalat cu uscator

cea mai buna masina de spalat rufe

Cu totii stim ca lipsa spatiului este unul dintre motivele serioase care ne determina sa ne gandim la uscarea rufelor intr-un mod automat, fara sa cautam spatiu special pentru a intinde rufele.
Daca sunteti o familie numeroasa, iar copiii fac si sport, va recomand cu caldura sa cumparati masina de spalat rufe cu uscator. Timpul pe care il veti economisi va ofera inzecit clipe minunate alaturi de copii. Intotdeauna exista momente delicate in care toti membrii familiei vor haina preferata, intr-un interval de timp in care nu puteti face nimic. Uscarea rufelor pe balcon sau pe calorifere, mai ales in anotimpul rece, nu mai este un lucru dorit de nimeni.

De-a lungul timpului producatorii de electrocasnice s-au adaptat nevoilor clientilor. Astfel, de la doua electrocasnice separate (masina de spalat rufe si uscator), tehnologia a avansat si a fost creat acest tip de electrocasnica 2 in 1: cea mai buna masina de spalat rufe cu uscator inclus. In prezent exista masini de spalat rufe cu uscator, incorporabile, astfel incat nu trebuie sa mai creati spatiu special, undeva in casa, ci puteti proiecta mobila direct cu spatiul dedicat acestei electrocasnice. O masina de spalat rufe cu uscator reprezinta solutia ideala pentru familiile numeroase.

Cum alegi cea mai buna masina de spalat rufe cu uscator?

masina de spalat rufe cu uscator
Va recomand sa urmariti mai multe aspecta importante ca la orice electrocasnica sau electronica:

  • capacitatea de incarcare: este in functie de cat de numeroasa este familia
  • numarul de programe
  • viteza de centrifugare: puteti alege intre 1000 si 1600 de rotatii pe minut
  • nivelul de zgomot: este important un nivel sczut, mai ales cand utilizezi acest model de masina de spalat, in timp ce copiii fac teme sau noaptea cand familia doarme;
  • consumul de energie: este foarte important, avand in vedere utilizarea a doua programe separate a aparatului electrocasnic. In prezent variaza intre clasele A si C

Pana aici ati urmarit caracteristicile masinii de spalat, dar important pentru functia de uscare este sa luati in calcul existenta

  • unui sensor de umiditate;
  • sau a unui termostat.

Oricare dintre aceste doua functii va ajuta sa aveti haine uscate, intr-un mod calitativ, dar cel mai efficient este senzorul de umiditate.
Sunt multe marci de renume care iti pot pune la dispozitie masina de spalat rufe cu uscator. Iti pot reaminti cateva dintre ele: Samsung, Electrolux, Indesit, LG si lista poate continua.

Salvează

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *