Cel mai cautat carucior al anului 2020 – carutul 3 in 1

Se cunoaste foarte bine importanta unui carucior in viata parintilor unui nou nascut. Un carucior va reprezenta acel mijloc de transport care permite parintilor sa isi plimbe copilul in aer liber, iar acesta va fi folosit pentru mai mult sau mai putin de trei ani. Din cauza acestei perioade indelungate este bine ca produsul ales sa fie unul rezistent si sa nu necesite prea multe schimbari de-a lungul timpului.

Daca ar fi sa urmarim vanzarile magazinelor specializate in produse pentru bebelusi, vom putea observa ca in top se afla produsul ce poarta numele de carucior 3 in 1. Acest carucior 3 in 1 poate fi numit un trend al anului 2020. Desigur, nu doar faptul ca este popular pana si printre persoanele cunoscute din tara noastra il face sa fie atat de cautat. Acest produs este practic, iar prin achizitia lui puteti face o economie in timp. In urmatoarele randuri va vom prezenta principalele caracteristici ale unui astfel de carucior, ramanand la latitudinea dumneavoastra daca isi merita sau nu popularitatea.

 

Ce contine un carucior 3 in 1?

Dupa cum ii spune si numele, un carucior 3 in 1 va include trei produse in unul singur. Fiecare parte componenta este la fel de importanta si cu siguranta va fi folosita in primii ani din evolutia unui copil. Pe langa cele trei parti componente principale (lavoarul, partea sport, scoica auto), acest produs va veni si cu un numar de accesorii la fel de folositoare.

Lavoarul – este componenta care va fi folosita in primele cel putin 6 luni din viata copilului. Aceasta parte poate avea si un spatar reglabil, caz in care perioada in care el va fi folosit sa creasca. Partea sport – este partea care va fi folosita cel mai mult si este special creata pentru perioada ce incepe o data cu momentul in care copilul poate sta in pozitia sezut si se termina atunci cand copilul nu va mai avea nevoie de un carucior pentru transport. Ultima, dar nu cea din urma, scoica auto – este partea ce se poate monta atat in masina cat si pe cadrul caruciorului, servind transportului cu masina a copilului, fiind un avantaj in primele luni cand scunele de masina sunt inca prea mari pentru bebelus.

 

De ce caruciorul 3 in 1 ar trebui sa fie si alegerea mea?

Alegerea unui carucior sta in mainile dumneavoastra, motiv pentru care nu putem garanta ca un carucior 3 in 1 este ceea ce cautati. Ceea ce va putem spune este ca acesta aduce avantaje, fiind produsul perfect care nu trebuie inlocuit in timp. De asemenea, acest carucior prezinta avantajul ca fiecare parte componenta poate fi folosita si fara sa fie montata pe cadrul caruciorului, iar astfel veti putea tine mereu copilul aproape de dumneavoastra in orice camera, fara a trebui sa mutati patutul sau sa va fie frica ca va cadea din pat.

 

Zeci de modele de carucioare 3 in 1 pot fi gasite in oferta carucioaredecopii.ro

Daca sunteti in cautarea unui carucior pentru copilul dumneavoastra, cu siguranta veti gasi cel putin un produs care sa va atraga in intreaga oferta carucioaredecopii.ro.

Acestia, pe langa zecile de modele 3 in 1 de carucioare pentru copii, vezi aici, prezinta si modele mai simple, astfel incat orice persoana sa poata face achizitia perfecta.

 

Date de contact:

Telefon: 0723-666-005 / 0743-666-006

Telefon tehnic/ Service: 0760-317-679

E-mail: contact@carucioaredecopii.ro

Showroom: Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 181A, Sector 6, Bucuresti

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *