Cum sa gatesti cu o persoana de la distanta

camera_supraveghere_ip_de_interior_hikvision

Da, se poate si acest lucru cu ajutorul tehnologiei. Si sa fim sinceri, multi ne-am dorit sa gatim impreuna cu mama si sa ne invete ce sa facem atunci cand suntem plecati sau cand am decis sa ne mutam la casa noastra. Tehnologia vine in ajutorul acestei probleme cu un gadget foarte simplu si ieftin, dar care te ajuta sa ai contact in permanenta  cu o persoana de la distanta fara sa platesti costuri suplimentare.

O simpla camera de supraveghere te poate ajuta sa ai contact in permanenta cu o persoana de la distanta in timp real.  Totul este posibil cu o conexiune la internet si un telefon pe care sa urmaresti imaginile. Totul este atat de simplu, chiar mai simplu decat reteta pe care vrei sa o gatesti.

Cum functioneaza acest lucru? Este mai simplu decat v-ati putea imagina. Aveti nevoie doar de o camera de supraveghere HIKVISION  pe care urmeaza sa o alimentati la priza si mai apoi la internet cu un cablu sau wireless.

Camera este functionala daca ati facut cei doi pasi, insa mai ai nevoie de un simplu pas ca sa poti vedea ceea ce vede si camera. Este vorba de o aplicatie de mobil ce iti permite sa ai acces la camera si setarile. Aplicatia se numeste HIK-CONNECT si o poti descarca din AppStore sau Play Store.

Aplicatia iti permite sa vizualizezi direct pe telefon sau tableta imaginea pe care o vede si camera in timp real. Poti alege sa stocheze informatia pe telefon sau pe cardul de memorie atasat camerei, poti derula in trecut pentru a vedea un moment pe care l-ai ratat sau poti sa vezi imaginea live cu tot cu sunet.

Camera iti permite sa transmiti si mesaje vocale, aceasta avand microfon si difuzor, tu poti sa auzi ce se vorbeste in respectiva camera unde este amplasata, dar si ei te pot auzi pe tine daca vorbesti. Astfel, puteti purta un dialog foarte simplu si fara costuri suplimentare, dar cu imagine live.

Cum ar fi sa gatesti impreuna cu cineva aceeasi reteta si sa va inspirati unul de la celalalt? Puteti comunica fara limite si aveti imagine live din oala fiecaruia. Totul este simplu, foarte simplu, iar tu poti sa inveti lucruri noi fara sa cauti tutoriale pe internet.  Mai multe informatii despre modul de functionare al sistemelor de supraveghere gasiti si intr-un articol redactat foarte bine pe site-ul www.news.ro.

poza-skut.ro

Intra pe SKUT.ro si vezi care sunt ofertele la camerele de supraveghere. Echipa profesionista a magazinului iti ofera asistenta post vanzare, te asculta si iti ofera sfaturi tehnice in cazul in care ai probleme, iar daca nu te pricepi sa montezi sau sa instalezi o camera, stai fara grija. Un instalator vine la tine acasa si te ajuta.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *