Care sunt actiunile care va pot ajuta sa aveti o relatie puternica

Care sunt actiunile care va pot ajuta sa aveti o relatie puternica

O relatie puternica se construieste in timp. Este absolut normal ca dupa o anumita perioada de timp sa nu te mai gandesti la iubitul tau cu emotie. Iubirea evuloeaza si se maturizeaza iar odata cu ea si relatia trebuie sa cunoasca o schimbare.

Depinde doar de voi sa aveti o relatie mai puternica iar gesturile mici si asumarea vor consolida foarte mult relatia pe care o aveti.

Iata care sunt actiunile care va pot ajuta sa aveti o relatie mai puternica

Evaluarea

Puneti pe hartie toate lucrurile care va plac si ceea ce va apropie. Poate ca aveti anumite experiente negative care v-au apropiat mai mult sau care v-au indepartat. Este bine sa reflectati asupra lor si sa treceti peste tot impreuna.

Este sanatos sa lucrati impreuna si sa treceti peste orice.

Experientele noi

Experientele noi pe care le traiti impreuna vor ajuta foarte mult la crearea conexiunii in cuplu. Va puteti construi noi aminitri va puteti apropia mai mult si puteti petrece timp de calitate in doi. Daca vreti sa aveti o relatie mai puternica atunci timpul petrecut impreuna este esential.

Complimentele

Complimentele implinesc intotdeauna nevoia de validare. Ca relatia sa functioneze trebuie sa va laudati reciproc sa gatiti ceva impreuna si sa va apreciati pentru tot ceea ce faceti.

Este foarte important ca acele complimente sa fie din suflet si sa va apreciati reciproc.

Clarificati orice disputa

Un gest care este inteles gresit sau orice situatie neplacuta iti poate irita partenerul.  Clarificati-va sentimentele si incerca sa te intelegi cu partenerul tau.  Comunicati clar si nu lasa niciodata loc de confuzie.

Ascultati muzica impreuna

Fie puteti merge la un concert impreuna fie puteti pune acasa muzica voastra favorite. Muzica creste empatia, increderea si va ajuta sa cooperati mai usor. Practic, va veti putea conecta unul cu celalalt mult mai usor. Muzica pe care o ascultati in cuplu creste siguranta si increderea.

Mergeti la somn impreuna

Puteti stabili de comun acord o anumita ora de somn pe care sa o respectati. Nu dormiti in camere separate sau unul dintre voi sa doarma cu copilul. Puteti citi ceva pana adormiti sau puteti asculta muzica astfel incat sa va relaxati. Atmosfera pe care o creati inainte de a merge la somn este foarte importanta.

Atingeri tandre

Corpurile voastre trebuie sa intre in contact in orice moment. Va puteti tine de mana va puteti lua in brate sau va puteti mangaia. Cu cat petreceti mai mult timp impreuna si cu cat sunteti mai tandri cu atat va veti simti mai bine si relatia voastra va fi mai puternica.

Pastrati legatura in permanenta

A vorbi cu partenerul tau este ceva normal. Chiar si atunci cand sunteti ocupati trebuie sa discutati si va stiti de voi. Fie ca vorbiti pe retelele de socializare sau pe telefon comunicarea este foarte importanta. Cu cat comunici mai mult cu partenerul tau cu atat vei avea parte de o relatie mai puternica si mai frumoasa.

O relatie puternica este o relatie in care se investeste comunicare si iubire.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *