8 sfaturi pentru un zbor placut

Rate this post

Pentru multe dintre noi zborul cu avionul nu este o experienta tocmai placuta. Fie ne este teama, ni se face rau sau ne plictisim ingrozitor pe parcursul caltoriei. Insa nu trebuie sa ne lasam inflentate de toate acestea. Incerca sa iti faci zborul cat mai placut si relaxant.

Obtine un loc bun in avion
Fa check-in-ul mai devreme, si rezerva-ti locul care-ti place cel mai mult. Randurile de la iesire au intotdeauna suport pentru picioare suplimentar. Locurile dinspre culoar sau fereastra iarasi sunt de prefereat.

Ia-ti o esarfa
In cazul in care in avion este rece iti poti lua cu tine o esarfa calduroasa sau chiar o paturica.

Poarta mai multe straturi de haine
Nu intotdeauna in avion este temperatura potrivita, si cea placuta pentru tine. Poarta mai multe straturi de haine pentru a le putea da jos daca iti este cald.

Ia cu tine o perna pentru gat
Daca zborul este lung o perna pentru gat este o investitie extraordinara. Te va ajuta foarte mult sa nu ai dureri de gat si sa stai relaxata.

Ia cu tine in avion un singur bagaj
Zborul este mai confortabil daca nu ai depozitate diferite bagaje la picioare. Ia un singur bagaj pe care sa il pui in spatiul special de deasupra capului.

Ia-ti casti impotriva zgomotului
Nu se stie niciodata cand dai de un vecin vorbaret, sau un copil care tipa in timpul zborului. Ia castile cu tine si te poti odihni linistita.

Utilizeaza o masca de somn
Daca vrei ca timpul sa treaca mai repede, poti dormi in timpul zborului. Masca de ochi te va ajuta. Ochii nu vor fi sensibili la lumina si te vei odihni in pace.

Ia-ti gustari
Ti se face foame si nu vrei sa apelezi la mancarea companiei aeriene? Atunci arunca in geanta de mana cateva nuci, migdale, fructe uscate, etc. Sunt o gustare sanatoasa in timpul zborului.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *