4 Idei pentru fotografii de-a dreptul spectaculoase la nuntă

thumbnail

Odată ce nunta va lua sfârșit, cele mai prețioase amintiri în viața tuturor vor fi pozele frumoase surprinse de către cel mai bun fotograf de nuntă din București. Cu fiecare poză, emoțiile vor lua amploare exact ca în ziua evenimentului. Așadar, realizarea lor merită întreaga energie și creativitate cu putință de care poate da dovada o echipă alcătuită din miri și cel mai bun fotograf de evenimente.

În rândurile următoare se regăsesc câteva idei splendide pentru a se obține o serie de fotografii de excepție cu cel mai mic efort.

Poza cu generații – un cadru inedit din pachetul de servicii foto

O poză cu mai multe generații face cât o mie de cuvinte și amintiri la un loc. E o cerință de excepție când vine vorba de servicii foto la nuntă pentru că se poate surprinde cu ușurință trecerea timpului și surprinde bucuria existenței, a prezenței la eveniment și în viață a tuturor celor dragi, într-o singură fotografie de grup.

Mirele poate alege să se fotografieze alături de tatăl, fratele, bunicii și copiii acestuia, în timp ce mireasa poate fi fotografiată alături de prezențele feminine din viața ei, fiecare cu verighetele la vedere, cu voalul sau cu orice alt obiect important care amintește de ziua nunții.

Plecarea de la casa părintească – un moment plin de maturitate și emoții

Cadrele surprinse la plecarea de acasă sunt printre cele mai emoționante momente pe care le poate surprinde un fotograf la nuntă. În acest cadru pot fi incluși nașii, domnișoarele de onoare, dar și părinții, bunicii și alte rude importante.

Se pot realiza fotografii deosebite și amuzante pornind de la anumite tradiții, de exemplu, urcarea miresei pe un scaun urmată de aruncarea colacului. Se spune că cei care prind colacul vor avea prosperitate, succes și e posibil să fie următorii întemeietori ai unei familii.

Cedarea buchetului de mireasă – un început pentru o familie nouă

Aruncarea buchetului de mirează și încununarea următoarei mirese este o adevărată tradiție la români. Totuși, în unele țări au luat amploare diferite alte viziuni. De exemplu, buchetul de mireasă poate fi închis într-o colivie și fiecărei domnișoare de onoare să-i fie înmânată o cheie. Cea care reușește să deschidă ușa va fi și fericita posesoare a buchetului și, conform tradiției, viitoarea mireasă.

Fotograful poate surprinde în detaliu aceste momente, inclusiv îmbrățișările, zâmbetele, poate chiar o nouă cerere în căsătorie pe care potențialul partener a pregătit-o pentru norocoasa serii.

Dansul mirilor – o viziune atipică a secolului XXI

Indiferent de modul de execuție sau de melodia care va încinge atmosfera, dansul mirilor este fără îndoială un moment magic pe care-l va avea în vedere și un fotograf la nuntă. Celebrele valsuri au început astăzi să fie înlocuite cu momente și mai creative, inedite, în care se îmbină mai multe piese, mai multe stiluri de dans, ba chiar mirele sau mireasa se transformă în diferite personaje care bineînțeles, vor anima atmosfera.

Poate exista inclusiv un moment în care mirele și mireasa să susțină un duet vocal. Interacțiunea dintre cei doi, trăsăturile, jocurile și pașii, pot fi surprinse în diferite ipostaze magice.

Astfel, fotograful de nunta Marius Migleș recomandă cât mai multă creativitate și spontaneitate în ziua nunții. Iar pentru acest lucru este important desigur, să existe o colaborare strânsă și un plan de acțiune întocmit ca la carte împreună cu fotograful.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *