Zodiile si cariera

Te-ai simtit vreodata atrasa catre un anumit domeniu fara sa stii de ce? Zodiile si cariera sunt intr-o stransa legatura. Daca nu ti-ai dat seama de asta pana acum atunci citeste cele mentionate mai jos :

Berbec – Coaching

Berbecul exceleaza in educarea celorlalti. Acest lucru se datoreaza in mare parte faptului ca Berbecii pot vedea imaginea de ansamblu a situatiilor si va reusi sa ii indrume pe ceilalti in directia potrivita.

Berbecii au foarte multe energie iar pasiunea cu care fac toate lucrurile poate sa inspire persoanele din jur. Cert este ca in nativul Berbec vei gasi motivatia de care ai nevoie.

Taur – Literatura

Taurii se bucura de cele mai importante lucruri in viata. Acestia adora sa citeasca si pot profesa cu succes in acest domeniu. Pot crea povesti perfecte care le va asigura succesul in lumea artistilor.

Gemeni – Persoana publica

Gemenii sunt persoane pline de energie si care au initiativa. Acestia pot gestiona perfect situatiile care necesita atentie si organizare precum evenimente spontane. Pot lucra la radio sau televiziune deoarece  vad lucrurile din mai multe perspective.

Rac – Invatamant

Racii sunt persoane care se pot adapta in functie de persoanele cu care interactioneaza. Din aceasta cauza sunt potriviti pentru un rol in invatamant. Lucreaza bine sub presiune si fac fata stresului.

Leu – Consilier in cariera

Leii sunt o inspiratie pentru noi. Acestia te pot indruma si ghida in luarea deciziilor.  Pot fi conducatori cu intiativa si pot fi in acelasi timp prietenii pe care sa te bazezi.

Fecioara – Medicina

Fecioarele sunt atente la detalii de aceea pot face reale performante in medicina. Poti fi medici, asistente deoarece au o gandire precisa si acorda o atentie sporita pacientilor.

Balanta – Diplomatie

Balantele au succes in diplomatie si vor lua intotdeauna cele mai bune decizii atat pentru ei cat si pentru persoanele din jur. Acestia pot ajunge sa faca schimbarile pe care le asteptam cu totii.

Scorpion – Arta

Scorpionii reusesc sa isi exprime liber cele mai profunde emotii si nu se lasa influentati de ceea ce se intampla in jurul lor.

Acestia sunt imuni atunci cand vine vorba de critica si stiu foarte bine ce calitati au. Vor tine cont intotdeauna de parerile celorlalti si nu vor lasa pe nimeni sa le schimbe parerea. Vor sa isi atinga mereu scopurile.

Sagetator – Profesor

Sagetatorul exceleaza in stiintele exacte, de filosofie sau si in alte domenii. Sunt pasionati de ceea ce fac si stiu cum sa starneasca si sa mentina interesul in ceea ce priveste munca lor.

Capricorn – CEO

Capricornii sunt nascuti pentru a fi lideri. Acestia isi pot face o afacere perfecta si isi asuma riscuri. Au mereu idei noi si provocatoare , nu sunt individualisti si vor sa faca bine celor cu care lucreaza.

Varsator – Munca umanitara

Varsatorii au o energie debordanta si sunt creativi. Le place sa ajute si sunt sociliabili. Se vor implica mereu in actiuni de voluntariat.  Varsatorii isi pastreaza conduita morala si dorinta de a face bine in orice conditii.

Pesti – Terapie

Pestii se cunosc foarte bine si ematizeaza foarte bine cu celelalte persoane. Pot oferi sfaturi foarte bune , bazate pe intuitia lor.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *