3 idei de cadouri de Dragobete pe care puteti cumpara pentru EA

3 idei de cadouri de Dragobete pe care puteti cumpara pentru EA

In scurt timp, adica pe 24 februarie 2018, ziua de Dragobete va veni si la noi. Pentru cei care nu stiu, Valentine’s Day e o sarbatoare imprumutata, pe cand sarbatoarea Dragobetelui este o traditie specific neamului romanesc, chiar daca nu e nici pe departe atat de intens popularizata precum ziua din 14 februarie.

Daca nu i-ati cumparat prietenei/sotiei/amantei un cadou de VD, atunci Dragobetele e ocazia perfecta pentru a va revansa fata de ea si totodata, polita de asigurare care va va permite sa mai dormiti macar cateva luni intr-un pat calduros din care, dimineata, sa va treziti si sa aveti micul dejun pregatit.

In cele ce urmeaza, vreau sa va ofer cateva idei de cadouri de Dragobete pentru EA, cadouri ceva mai inspirate, nu chiar atat de comune, sau cel putin nu atat de patetice precum cele carora li se face reclama excesiv in perioada 8-14 februarie.

1. Lenjerie intima. E lenjeria intima un cadou comun? Posibil! Dar asta nu inseamna ca nu va fi intotdeauna un cadou bun, mai ales daca vorbim de produse de lux sau macar de produse de bun gust, ambalate frumos si bineinteles, de o calitate superioara. Sfatul nostru e sa-i cunoasteti gusturile si mai ales MASURILE! Cu siguranta nu ati vrea sa interpreteze cadoul ca pe un mesaj subliminal, nu-i asa? Personal, ultima data am cumparat de pe LenjerieStar ultima data si mi-a placut super mult ca am comunicat foarte bine la telefon cu cei de acolo astfel incat n-am dat-o in bara Noroc? Nu neaparat!

2. Trilogia 50 Shades of Grey, scrisa de E. L. James. Probabil ati auzit de aceasta carte si probabil stiti si de caracterul extrem de erotic al cartilor. De ce trilogia si nu doar o singura carte? Ei bine, asta nu e un mister chiar asa de greu de descifrat, nu? Trilogia o gasiti pe emag.ro sau pe libris.ro si va fi in mod clar un cadou care nu va fi uitat prea usor.

3. Multa multa ciocolata! Asta nu inseamna sa mergeti cu plasa plina de ciocolata la 2 lei bucata, ci mai degraba sa intrati intr-o ciocolaterie si sa alegeti cateva sortimente rare de ciocolata. Posibil sa fie substantial mai scump, insa genul acesta de cadou duce simturile gustative si olfactive la un cu totul si cu totul alt nivel, asta ca sa nu mai vorbim de efectele ciocolatei asupra corpului uman (si nu, nu ma refer la faptul care are multe calorii 8)).

Acestea fiind zise, va urez un Dragobete… implinit 😀

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *