De 25 de ani si in Romania, Bosch si-a transformat oferta in stil de viata!

oferta bosch

Bosch este una dintre cele mai mari companii producatoare de ustensile si utilaje in domeniul constructiilor la care femeile pot apela atunci cand vor sa se ocupe singure de diferite lucrari. Acest brand exista si in Romania de mai bine de 25 de ani, reusind in timp sa se impuna in topul clasamentului cand vine vorba despre calitatea produselor.

Peste 8.000 de angajati ai firmei lucreaza in 5 filiale diferite, acestea avand atat spatii de productie, cat si spatii de birouri. Compania cauta in permanenta sa-si imbunatateasca gama de produse si sa puna la dispozitia publicului obiecte si servicii de top, care sa poata fi folosite atat in interes personal, cat si in domeniul industrial!

Care sunt principalele sectoare in care activeaza Bosch?

De-a lungul timpului, Bosch si-a extins activitatea in 4 domenii esentiale pe piata: tehnologie industriala, solutii de mobilitate, bunuri de larg consum si tehnologie pentru constructii. Astfel, atunci cand utilizatorii au nevoie de o masina de insurubat de calitate, au la dispozitie Bosch GSR 18V-50, unul dintre cele mai bune modele create de compania germana, dar si multe alte astfel de scule electrice si accesorii. Cumparatorii pot alege varianta potrivita in functie de lucrarile de care se ocupa, dar si de frecventa cu care vor utiliza dispozitivele.

Bosch ofera garantii generoase pentru toate produsele

Un alt element, pe care trebuie sa il stie cei care vor sa investeasca in produse Bosch este acela ca toate vin la pachet cu garantii generoase, de care pot profita daca la un moment dat intampina dificultati tehnice. Este important ca toti cumparatorii sa stie ca vor primi ajutor in privinta reparatiilor ustensilelor. De exemplu, garantiile se pot intinde pana la 3 ani, in functie de categoria din care face parte produsul.

Bosch are incredere in forta de munca romaneasca

Alegand sa investeasca in produse Bosch, utilizatorii contribuie in mod activ la sustinerea fortei de munca din Romania, intrucat in tara exista doua fabrici in care sunt realizate produse de calitate. Acest lucru denota faptul ca brandul german are incredere in forta de munca romaneasca, acordandu-i din ce in ce mai mult credit prin extinderea punctelor de lucru de aici!

Conform Atelierultau, Bosch pune la dispozitia consumatorilor din Romania si servicii excelente, pe langa gama de produse pentru casa si a celei pentru domeniul industrial. De exemplu, solutiile de externalizare a proceselor de afaceri sunt din ce in ce mai populare, mai ales in randul companiilor care vor sa ofere clientilor lor solutii excelente pe termen lung!

In concluzie, de la Bosch GTS 10 XC – un fierastrau de calitate, pana la produsele speciale pentru marile companii, Bosch are in oferta sa numeroase produse si servicii, spre care se pot orienta consumatorii activi, carora le place sa se ocupe de activitati importante imprejurul casei ori in domeniul constructiilor. Brandul ramane in continuare unul dintre cele mai cautate din Romania, avand avantajul ca exista pe piata de foarte mult timp si a castigat deja increderea publicului larg!

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *