Vedetele care s-au lansat in literatura

Vedetele care s-au lansat in literatura

Anumite vedete din tara noastra s-au lansat in literatura si pare sa le mearga foarte bine. Fiecare dintre persoanlitatile mentionate mai jos si-au dorit sa isi  spuna clar si raspicat punctul de vedere intr-o anumita circumstanta sau au dorit sa isi povesteasca viata interesanta.

Iata care sunt vedetele care s-au lansat in literatura

Mihai Morar

Mihai Morar a lansat prima carte care se numeste “ Despre sensul vietii” si este o invitatie la unitate, la credinta si la adevar. “Sunt fără cuvinte: 10.000 cărți în primele 24 de ore după lansarea ‘DESPRE SENSUL VIEȚII’! Vă mulțumim.”, a scris Mihai Morar pe retelele de socializare

„Nu e o carte despre credință, nici despre știință, e o carte care le împacă pe amândouă, dar, mai presus, e o carte despre ființă. Despre ‘a fi’ în vremuri în care am uitat să fim. E o carte despre ‘ÎNSĂȘI VIAȚA’, așa cum am scris în prefața cărții, probabil cel mai intim text pe care l-am scris vreodată până azi, în ziua când împlinesc 40 de ani.”,este mesajul publicat de Mihai Morar pe Instagram, în ziua în care a lansat cartea.”, a continuat acesta.

Andreea Marin

Andreea Marin a lansat cartea “ Nu exista  nu se poate” pe data de 17 martie. Aceasta carte este una motivationala si inspirational care a fost demunita dupa motto-ul de viata a tatalui ei.

„A mai rămas o lună până la lansare! Pentru că nu mai am răbdare, vreau să împărtășesc cu voi coperta cărții „Nu există nu se poate”, care va apărea pe 17 martie la editura Bookzone. Este o carte despre lecțiile pe care le-am primit de la viață, dar și poveștile unor oameni extraordinari, care au îndrăznit mai mult și nu au renunțat la drumul lor, indiferent câte obstacole li s-au ivit în cale. O carte care îmi doresc din suflet să meargă din mână în mână, din generație în generație, căci știu că ea conține câte un crâmpei de înțelepciune, bucurie de a trăi frumos și demn, dragoste și lecții de viață prețioase pentru fiecare vârstă.”, a continuat Andreea.

Codin Maticiuc

Codin Maticiuc  a stat  alaturi de Nutu Camataru timp de 5 ani pentru a redacta cartea “ Viata lui Nutu Camataru. Dresor de lei si de fraieri”.

„Aceasta este cartea mea. O carte la care am lucrat în ultimii 5 ani. Am realizat că este un subiect prin 2014 când, aflându-mă la Miami, pe prima pagină a ziarului Miami Herald era Nuțu Cămătaru. Abia în 2017 am găsit o cunoștință comună care m-a dus la Nuțu. Am reușit să-l conving să mă lase să îi aflu povestea.”, a scris Nutu Camataru pe Facebook.

„5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești. Am văzut și condițiile generale din penitenciare, dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru «Inamicul Public Numărul Unu» a continuat acesta.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *