Back to school – Pachete promotionale pentru copilul tau (2)

Promotii pentru noul an scolar 2012 2013

Daca in articolul anterior am vorbit despre produsele basic pe care orice copil trebuie sa le aibe, incepand de la ghiozdane trendy si la moda, pana la manuale scolare pentru clasele I-XII, azi vom vorbi despre pachete promotionale din domeniu IT&C clasandu-le si pe acestea, din punctul meu de vedere foarte importante deoarece vremurile actuale se bazeaza foarte mult pe tehnologie si cunostintele in acest domeniu.Pachet Office Student si home

Din categoria firmelor care au dat o mana de ajutor parintilor de pretutindeni se numara si arhicunoscuta societate Altex Romania care aduce pentru copilul tau unu din cele mai bune pachete din domeniul mai sus mentionat. Pachetul recomandat de noi contine un laptop Consola Microsoft Xbox360 New Slim System 4 GB HDDultraperformant la care de adauga si un pachet Office Home & Student 2012 de la Microsoft (include Excel, PowerPoint, OneNote, Word) iar pentru ca momentele de distractie si relaxare nu trebuie sa lipseasca din viata niciunui elev, mai adaugam si Consola Microsoft Xbox360 New Slim System 4 GB HDD.

 

Laptop Samsung seria 5 ultra cu design ultra subtire

Laptopul Samsung pus in oferta, nu este unu oarecare ci un Seria 5 Ultra ( cu procesor – Intel Core i5-2467M 1.6GHz,13.3″, memorie – 4GB, 500GB, Intel HD Graphics 3000, sistem de operare – Windows 7 HP), asta insemnand un design de ultima generatie ultra subtire proiectat pentru portabilitate fiind indicat atat elevilor cat si studentilor. Functiile Fast Booting (Inchiderea si deschiderea laptopului se va efectua in doar 20 secunde), Fast Star ( deschiderea din modul stand-by in doar 2 secunde) si Navigare rapida (navigarea de 2x mai rapida a paginilor Web) vor face experienta petrecuta in fata modelului NP530U3B-A01RO sa fie o adevarata placere. Ecranul de inalta rezolutie HD nu numai ca iti va oferi o experienta uimitoare de vizualizarea a imaginilor ci si un ecran cu 40% mai luminos astfel incat copilul tau sa se bucure de culori mai indraznete si stralucitoare atunci cand vizualizeaza pozele sau filmele preferate. Tehnologia ecranului, denumita anti-reflexie iti va pastra imaginea mai clara chiar si in soare, evitand astfel obosirea ochilor.

la pretul de doar 4149 Ron ii vei achizitiona copilului tau unu din cele mai bune laptopuri de pe piata cu un procesor ultraperformant si sistem de operare preinstalat, pachetul Office pentru Student si acasa a bine cunoscutei firme Microsoft – indispensabil pentru crearea de proiecte si nu numai si Consola Microsoft Xbox360 New Slim System 4 GB HDD care ii vor oferi momente de bucurie si ralaxare alaturi de prieteni. La toate acestea se adauga si transportul gratuit oriunde in tara.

Salvează

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *