Cantar de bucatarie Zelmer 34Z051

Cantar de bucatarie Zelmer 34Z051

Pentru cei care gatesc si care au nevoie sa stie in permanenta gramajele pe care le pun in mancare, un cantar de bucatarie precum Zelmer 34z051 poate face minuni. L-am cumparat cu un voucher de la emag.ro, m-a costat aproape 70 de lei si l-am ridicat direct de la showroom, intrucat nu am vrut sa mai platesc si taxa de transport. L-am testat si eu cu un alt cantar, l-a testat si prietena, iar pana acum, nu pot spune nimic de rau.

Mi-a placut mult faptul ca:

  • are o acuratete de pana la un gram (personal, n-am gasit nimic care sa cantareasca un gram, insa am pus in cuva 2 carduri care impreuna au cantarit 8 grame);
  • este functional si usor de folosit;
  • permite cantarirea multipla;
  • nu ocupa mult spatiu;
  • se opreste automat la ceva timp de la folosire;
  • are un ecran digital cu cifre mari, foarte usor de citit.

Personal, consider ca un cantar de bucatarie precum modelul de mai sus (si nu numai, cu mentiunea ca modelul ales nu ar trebui sa fie o chinezarie prea ieftina) este indispensabil oricarei bucatarii, dar mai ales celor care trebuie sa-si ajusteze regimul alimentar. Stiind in permanenta ce mananca, pot regla atat glicemia, cat si toate celelalte valori astfel incat sanatatea sa fie mentinuta sau chiar si imbunatatita.

Ah, era sa uit: cuva are o capacitate de 5 kg, insa precum am spus mai sus, modelul acesta permite cantariri multiple, astfel ca nu sunt probleme pentru cantitatile mai mari, atat timp cat ele pot fi introduse in cuva.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *