Cauta un salon pentru procedura de epilare definitiva in Iasi – iata de ce sa faci asta acum

epilat_9
4/5 - (1 vote)

Multe femei isi doresc sa urmeze procedura de epilare definitiva. De ce interesul pentru acest lucru este mai mare acum? Afla din randurile ce urmeaza mai multe detalii in acest sens, dar si cum te-ar putea ajuta Stailer.

Scurt ghid pentru cine doreste epilarea definitiva

  • Prefera perioada sezonului rece

De ce? Explicatia este simpla, fiind vorba despre faptul ca pielea trebuie protejata post procedura. Spre exemplu, este contraindicat sa te expui la soare, ceea ce in perioada de  vara este cam greu de facut, dat fiind ca te poti bronza si cand esti pe strada efectiv. Asadar, considera ca in sezonul rece ai tot timpul pentru a te pragati pentru viitorul sezon cald ce va veni.

  • Alege bine salonul

Procedura in sine nu este una greu de suportat, dar trebuie sa te lasi pe maini bune. In acest sens, cauta un salon epilare definitiva Iasi sau din orasul tau. Nu toate saloanele au personal specializat care te pot ajuta. Depinde si de tipul de aparat folosit pentru procedura.

Poti cauta salonul dorit prin Stailer, mai ales ca prin aceasta platforma sau aplicatie – depinde ce vei folosi – vei vedea preturile, imagini din salon, dar si detalii legate de timp si de costuri. Ceea ce ne duce la urmatorul pas al acestui ghid.

  • Informeaza-te despre preturi

Preturile in ceea ce priveste procedura de epilare definitiva difera de la un caz la altul. Asta pentru ca depinde de pilozitatea fiecareia, in unele cazuri sunt necesare mai multe sau mai putine sedinte. In mod special daca vorbim despre cele cu fir de par blond, foarte deschis la culoare, procedura nu este indicata, pentru ca nu ar avea efect. Pentru cele cu fir de par inchis la culoare depinde de pilozitate si tip de piele. Asadar costul poate fi per sedinta si numarul de sedinte il afli dupa ce ai o intrevedere cu specialista, cosmeticiana pe mana cui te lasi.

In alte cazuri, oferta poate cuprinde un cost avantajos pentru un anumit numar de sedinte sau pentru full body ori numai portiuni.

  • Nu renunta pe parcurs

Una din frecventele greseli se refera la faptul ca trebuie urmate sedintele de epilare definitiva asa cum recomanda cosmeticiana. Nu renunta pe parcurs, pentru ca nu rezolvi situatia. Investesti degeaba si pentru a ajunge la rezultatul dorit trebuie sa reiei de la zero.

Cum te ajuta Stailer?

Stailer este platforma, dar si aplicatia care te ajuta sa gasesti saloanele din orasele tarii. Fie ca esti din Iasi, Suceava sau din capitala, iti va fi mai usor ca oricand sa gasesti salonul unde iti vei face epilare definitiva sau orice altceva. Fara sa depinzi de vreun cost, cu posibilitate de a gasi loc liber chiar in aceeasi zi, poti face selectii rapide in lista de saloane. Ai un filtru activ, cu ajutorul caruia vei nota aspectele de interes – in functie de locatie, data, ora, tip de serviciu sau chiar si cost.

Contact: support@stailer.ro

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *