Fatetele dentare, avantaje si dezavantaje

Fatetele dentare avantaje si dezavantaje

Un zambet stralucitor pentru o viata mai frumoasa

Daca doriti un zambet frumos si stralucitor ca in reclamele de la pasta de dinti, cercetarile din domeniul tehnici medicale dentare vin acum cu o serie de produse inovatoare, care va vor surprinde prin eficienta, usurinta de instalare si lipsa riscurilor asupra sanatatii dumneavoastra de lunga durata. Este vorba de fatetele dentare. Acestea sunt niste foite foarte subtiri din portelan care se aplica pe suprafata dintilor, oferindu-le un aspect alb, impecabil si o forma ideala. Nu, acestea nu sunt mai sunt rezervate doar actorilor de la Hollywood si oamenilor de afaceri cu foarte multi bani, ci au devenit produse accesibile oricui, atata timp cat clinica dentara cu care lucreaza are in portofoliul de servicii, aplicarea de astfel de fatete ceramice.

De ce sa le alegeti fatelele dentare in detrimentul coroanei clasice?

Ei bine, cel mai important argument este acela ca nu va vor distruge deloc dintii naturali. Pentru instalarea unei coroane, dintii trebuie piliti si acest lucru le afecteaza sanatatea. Al doilea motiv este simplitatea procedurii, care nu este nici dureroasa, si nici nu dureaza foarte mult. O data aplicate, fatetele adera la suprafata dintilor, devenind una cu acestia. In al treilea rand, efectul estetic remarcabil asupra zambetului dumneavoastra, va va lumina in intregime chipul si va va oferi increderea in sine de care aveati nevoie si curajul de a infrunta viata cu forte noi.

Sa nu credeti ca exista solutii doar pentru aspectul exterior al dintilor! In cazul dintilor lipsa, solutia cea mai aclamata de medici este implantul dentar. Nu doar datorita durabilitatii ridicate, dar si pentru ca dintele atasat poate acoperi toate sarcinile dintelui lipsa si va arata exact ca acesta. In plus, poate fi instalat chiar acolo unde este nevoie fara atasarea sa de dintii din imediata apropiere, lucrare care ar presupune la randul sau pilirea si distrugerea in timp a celorlalti dinti. Evident, aceasta solutie este ceva mai costisitoare decat cele clasice, insa beneficiile medicale si estetice pe care le aduce cu sine sunt incomparabile.

Tu ce parere ai despre fatetele dentare?

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *