Iata cum a putut Corina Sterea de la simplu salon de infrumusetare sa isi deschida un centru Spa

Iata cum a putut Corina Sterea de la simplu salon de infrumusetare sa isi deschida un centru Spa

Corina Sterea este de profesie consultant si a ajutat foarte multe persoane sa isi deschisa o afacere. In urma cu trei ani aceasta a fost incantata de programul Start-Up Nation si si-a deschis propria sa afacere. In luna martie a anului 2018, aceasta si-a deschis un salon numit Pure Salon, mai exact un salon de infrumusetare si relaxare. Acceseaza ucoz.ro pentru a descoperi mai multe despre Start-Up Nation.

   Iata ce declara Corina Sterea

„Am dat curs acestui proiect din pasiunea pentru frumuseţe. Întotdeauna mi-am dorit să fac lucrurile în felul meu şi lucând într-o corporaţie trebuie să respecţi anumite reguli. Am avut oportunitatea de a investi prin Start-Up Nation, care a fost un imbold să fac ceva, iar astfel am dezvoltat conceptul şi l-am pus în practică. Investiţia iniţială a fost cel puţin 100.000 de euro şi tot investesc“, a povestit Corina Sterea.

Businessul realizat se bazeaza pe profesionalism, eleganta si pe rafinament. Inceputul a fost o provocare pentru ea. Dar cu toate astea clientii ei au indemnat-o sa continue sa isi urmeze visul.

Corina a tinut sa transmita tuturor tinerilor care doresc sa investeasca intr-o afacere ca succesul se obtine doar printr-o promovare reusita. Acestia trebuie sa isi analizeze in permanenta concurenta si sa investeasca intotdeauna in afacerea lor.

Pure Salon este situat in inima Bucurestiului, mai exact pe bulevardul Dacia si este un loc special in care femeile vin sa se relaxeze si sa se simta rasfatate.

„Serviciile oferite de noi reprezintă amprenta personală, iar acesta este un factor care ne diferenţiază. Printre serviciile pe care le oferim sunt epilarea definitivă, tratamente faciale, ca  oxigenoterapia, mezoterapia, tra­ta­mente corporale, precum cele de slăbire – radiofrecvenţă, electrostimulare sau presoterapie“, a mentionat Corina.

Pandemia de Covid-19  a mutat activitatea companiei in mediul online, deschizand astfel un magazin de unde sa se poata achizitiona astazi servicii.

„Pandemia a mai adus o schimbare, o linie nouă de business, de distribuţie pe România şi Europa pentru o gamă de produse cosmetice profesionale pe care noi le folosim în cadrul salonului. Acestea sunt realizate în Coreea, iar din iulie se află în portofoliul nostru Hublislab“, a mai spus Corina.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *