Karma iubirii de Geshe Michael Roach, recenzie

Karma iubirii de Geshe Michael Roach, recenzie

Este o carte foarte buna ce ar trebui citita de toti cei care sunt sau isi cauta o relatie.

Prezentare

Aceasta carte este una de self help atat pentru barbati, cat si pentru femei. Am descoperit-o din intamplare pe rafturile unei librarii din centrul capitalei si nu mi-am mai putut lua mainile de pe ea, am fost complet absorbita de continutul sau ingenuu de la primele pagini si am contemplat-o in jur de treizeci de minute pana sa ma decid intr-un final sa o cumpar. Aceasta carte detine intr-adevar secretele unei relatii de succes dintre un barbat si o femeie, cat si sfaturi despre relatiile cu cei din jur, care iti pot schimba intr-adevar intreaga viziune asupra vietii.

Karma iubirii de Geshe Michael Roach

Actiune si personaje

Din moment ce nu este o carte de fictiune, nu poate fi vorba de personaje ci de pasaje, capitole si modul in care autorul a decis sa le imparta. La inceputul acestei carti avem parte de povestea sa de viata, una de altfel foarte trista, care l-a inspirat sa scrie aceste randuri pentru a ajuta la randul sau cuplurile, bazat pe propria experienta.

Cuvantul “karma” din titlul cartii nu se refera la ceva abstract, de domeniul spiritualului, ci mai degraba la psihologia umana, la actiunile pe care noi decidem constient sau inconstient sa le facem si felul cum acestea ne afecteaza viata si relatiile cu cei din jur.

Dupa cum scrie si pe coperta din spate a acestei carti, dupa lecturarea ei vom intelege mult mai bine de unde provine monotonia in cuplu si cum putem lupta impotriva ei, pentru a mentine o relatie sanatoasa si plina de dragoste si respect reciproc ca la inceput. De asemenea, vom afla mult mai multe lucruri despre atragerea partenerului ideal si mentinerea acestuia in viata noastra prin mici trucuri de natura karmica, cat si controlarea propriilor noastre emotii pentru a reusi sa ne descurcam mai bine pe plan amoros.

Cele “100 de raspunsuri” se refera la diverse probleme de care autorul s-a lovit in viata sa sau problemele altor oameni, destul de comune, explicate de acesta si rezolvate prin aceasta cale inovativa pe care a gasit-o: karma iubirii.

Cartea are asadar si un rol foarte practic, nu doar unul teoretic, si ne arata la modul cel mai concret cum poate fi folosita aceasta karma in viata de zi cu zi, indiferent de cine suntem noi sau partenerul, ce varsta avem, in ce domeniu lucram, etc. Probabil cel mai frumos lucru la aceasta carte este faptul ca se adreseaza tuturor, poate fi inteleasa de oricine si isi face categoric efectul: nu se poate sa ramai fara nimic dupa ce o citesti, este o sursa vie de inspiratie pentru propria relatie amoroasa.

Concluzii

Eu recomand cartea tuturor oamenilor, dar in special celor aflati intre 20-30 de ani, caci aceea este varsta cand ne cautam un partener stabil de viata, langa care ne dorim sa ne formam o familie, iar aceasta carte ne poate indruma cel mai bine pasii spre identificarea partenerului perfect pentru noi si mentinerea sa intr-o relatie sanatoasa si de lunga durata.

Karma iubirii functioneaza oricum in jurul nostru si fara sa ne dam noi seama, insa autorul, Geshe Michael Roach, a stiut foarte bine cum sa identifice stadiile iubirii si ale unei relatii, astfel incat noi nu avem de urmat decat niste pasi simpli pentru a ajunge la fericirea mult visata de fiecare dintre noi. De asemenea, femeile singure care se plang ca nu isi pot gasi un partener de viata pe plac vor gasi foarte mult confort in aceasta carte non-fictiva, psihologica, si vor afla care este motivul pentru care sunt asa de nemultumite de barbatii din jur, cat si modul prin care il pot atrage pe cel potrivit.

Ti-a placut aceasta carte? Ce parere ai?

Salvează

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *