Totul despre sistemele de intrare: cum te ajută să beneficiezi de un nivel ridicat de securitate?

5/5 - (2 votes)

Manageriezi o clădire, pe care o închiriezi unor companii cu un număr mare de angajați? Ca administrator, este important să te ocupi de siguranța celor care trec pragul acesteia.

Poți face acest lucru doar dacă instalezi sisteme de intrare: https://www.helinick.ro/solutii/securitate-electronica/ eficiente, moderne și ușor de folosit. În acest sens, ai la dispoziție mai multe soluții practice. Descoperă-le din rândurile de mai jos!

Sisteme de intrare – ce tipuri de soluții ai la îndemână?

Tehnologia îți este un prieten de nădejde în prezent, pentru că îți oferă soluții dintre cele mai moderne. Așadar, poți să investești în:

–          sisteme de intefornie – cu ajutorul acestora, poți să descoperi ușor exact cine își dorește să intre în clădire ori în parcarea privată aferentă edificiului. Pe piață găsești atât sisteme audio, cât și sisteme audio-video, care să te ajute să vezi, dar și să auzi mesajul interlocutorului;

–          sisteme de acces pe bază cartelă – dacă odinioară foloseai chei pentru a intra într-o clădire, astăzi poți alege să investești într-un sistem de acces pe bază de cartelă. Mai exact, oferi tuturor angajaților cartele personalizate, datorită cărora poți monitoriza când sosesc aceștia la locul de muncă, dar și când pleacă.

Pentru ce tipuri de clădiri ai nevoie de sisteme moderne de intrare?

După ce descoperi care sunt sistemele de intrare, spre care te poți orienta, este bine să știi că acestea te ajută să sporești nivelul de securitate în spațiile unde traficul este unul intens. Mai exact, poate fi vorba despre:

–          corporații;

–          bănci, întrucât în aceste clădiri se desfășoară activități sensibile pentru clienți

–          spitale;

–          magazine/centre comerciale;

–          spații expoziționale;

–          clădiri rezidențiale.

În calitate de administrator, este bine să te gândești foarte serios la nivelul de securitate, pe care îl oferi chiriașilor, pentru ca aceștia să se simtă confortabil în fiecare zi.

Instalare

Indiferent dacă vrei să montezi interfoane audio sau audio-video, dar și sisteme de acces pe bază de cartele, de preferat este să apelezi la ajutorul unei firme de specialitate. În funcție de cât de mare este clădirea de care te ocupi, partenerul tău îți va oferi cele mai bune soluții de pe piață, pentru ca mai apoi să se ocupe inclusiv de instalarea echipamentelor potrivite.

Ai access la rapoarte clare

O dată ce sistemul pe care l-ai ales este instalat, poți monitoriza online accesul în clădirea ta. Dintr-un program special poți scoate rapoarte clare despre cine, când a pătruns în perimetrul tău, cât timp a petrecut într-o anumită zonă, dar și când a părăsit incinta. Practic, nimeni nu va putea intra în clădire sau în parcarea privată, fără ca tu să știi.

Beneficii

În ceea ce privește avantajele de care te bucuri datorită unui sistem de intrare, cele mai importante sunt:

–          sporești nivelul de securitate din clădirea ori parcarea privată, pe care le administrezi

–          oferi chiriașilor un spațiu în care se simt confortabil în fiecare zi

–          poți alege dintre mai multe tipuri de sisteme, în funcție de cât de generos este spațiul tău

–          ai acces ușor la rapoarte privind accesul chiriașilor în clădire.

Helinick.ro îți propune unele dintre cele mai noi și mai moderne sisteme de securitate de pe piață. Online găsești sisteme de interfonie Helinick, sisteme de acces pe bază de cartelă, precum și sisteme de pontaj eficiente, care să îți eficientizeze activitatea. Îmbrățișează toate avantajele pe care ți le oferă noile tehnologii, iar activitatea ta va deveni una mult mai simplă!

Date de contact:

Email: office@helinick.ro

Telefon: +(4021) 404 44 44, +(4021) 404 44 00

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *