Asteptai demult lansarea pe piata a ultimului model al seriei Samsung Galaxy?

Samsung Galaxy S3

 Ei bine, incepand cu luna mai acesta a intrat pe piata si pare sa intruneasca toate asteptarile iubitorilor de smarphone-uri. Nu degeaba, Samsung a devenit de curand lider de piata in domeniul telefoanelor mobile, depasing Nokia. Se vede ca este capabil sa aduca in atentia clientilor din toata lumea cel mai performant telefon al momentului: Samsung Galaxy S3. Acesta aduce imbunatatiri substantiale, plasandu-se foarte aproape de nivelul competitiei: sistemul de operare a fost actualizat la ultima versiune: Android Ice Cream Sandwich, sau 4.0, iar inovatiile cele mai mari care i-au fost aduse sunt posibilitatea de incarcare a telefonului wireless, si functie S-Voice care este un fel de secretara virtuala care are abilitatea de a-ti recunoaste vocea (o alternativa la Siri, programul similar al iPhone-ului). Mai mult ecranul contine un senzor care are proprietatea de a recla luminozitatea display-ului in fuctie de utlizator, sau mai precis de retina acestuia.

Galaxy S3 a upgradat si procesorul: acum vorbim despre un procesor quad core de 1.4 Ghz, care ajunge ca rapiditate la performantele iPhone-ului, competitor direct si trend setter in domeniul smart phone-urilor.

In ceea ce priveste dimensiune si ecranul, daca in cazul Galaxy S2, acesta era record, de 4.3 Inch, iar in cazul Nexus ajungea chiar la 4.6, ei bine ecranul Samsung Galaxy S3 atinge o dimensiune record de 4.8 inch si o rama ceva mai ingusta. Totusi, telefonul per ansamblu ajunge la 133 grame, deci este mai greu decat varianta precedenta. Ca tehnologie folosita, ecranul este de tip AMOLED cu o rezolutie uriasa de 720X1280.

Camera foto, sau mai bine zis camerele foto, caci practic avem de-a face cu una frontala si una pe spatele telefonului, sunt de 1.9 megapixeli, respectiv 8 MP si poate nu poar inregistra video-uri high definition dar, sistemul de recunoastere faciala iti urmareste chipul, si se activeaza sau dezactiveaza in functie de privirea utilizatorului.

Iata ca am ajund si la retelistica si networking. Samsung Galaxy S3 momentan poate merge doar in retelele 3G. Presedintele Samsung, JK Slim, a promis insa ca din vara vor fi disponibile pe piata si modele cu wireless 4G.

Exista in momentul de fata doua capacitati de stocare posibile: 16 si 32 Gb iar tot din vara va fi disponibila si versiunea cu 64 Gb. Din punct de vedere coloristic, Samsung Galaxy S3 va putea fi cumparat in variantele alb si albastru inchis.

Telefonul a fost prezentat la Londra si promite sa fie unul inteligent, si user friendly care sa se adapteze nevoilor utilizatoului, fara a fi dificil de folosit sau mult prea complex in functiile pe care le pune la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, depaseste ca performanta nivelul actual al smarphone-urilor existente, inclusiv ultima versiune de iPhone – 4S-ul.  Asteptam totusi, anul acesta si reactia celor de la Apple care va veni puternic din spate cu lansarea iPhone 5. Data acesteia nu a fost anuntata inca dar presa peculeaza ca aceasta va fi in septembrie. Disponibilitatea telefonului pe piata europeana de mobile va incepe cu sfarsitul acestei luni si va fi una extinsa telefonul fiind prezent in aproape 150 de tari si asigurandu-le celor de la Samsung suprematia pe piata telefoanelor mobile pentru inca o perioada buna de timp.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.