Cele mai feminine mouse-uri!

Mouse-uri ambidextru cu nanodispozitiv

Cine a spus ca feminitatea nu o putem regasi si in tehnologie?  Unu din cei mai importanti creatori ai tehnologiei de care se bucura milioane de persoane din intreaga lume, Microsoft, a “desenat” o colectie inspirata din basme, cu design-uri feminine, elegante si foarte vesele, denumita Artist Series. Motivul pentru care am tinut sa va prezinta aceasta colectie minunata este oferta de care beneficiati in perioara 3 si 31 August: cumparati un mouse si primiti 2 la acelasi pret, pretul final fiind de sub 55 de lei/bucata!

Toate cele 7 design-uri puse in oferta beneficiaza de ultima tehnologie, singura diferenta de luat in considerare este imprimeul ales pentru fiecare personalitate in parte.

Mouse ambidextru din gama Artist SeriesModelul prezentat (dreapta) are denumirea de Artist Persson fiind unu din cele mai viu colorate mouse-uri. Un principal aspect pe care trebuie sa il luat in considerare este ca il puteti folosi oriunde, pe orice si cu orice mana (design ambidextru)! Toate acestea sunt oferite de tehnologia Bluetrack care permite pozitionarea acestuia pe gresie, covor, lemn, sticla etc pastrandu-si acceasi precizie prin combinarea puterii optice cu precizia laser-ului. La acestea se adauga si conectarea prin USB cu nanodispozitivul de emisie-receptie Plug-and-Go de dimensiuni foarte mici. Mai mult, il puteti stoca in interiorul mouse-ului, lasandu-va loc in bagaj de cosmetice sau parfumuri. Pentru a economisi energia baterieri, cumulatorul de pornire/oprire va ajuta sa opriti functionarea mouse-ului cand nu il utilizati.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *