7 moduri de reciclare a unei sticle de vin

7 moduri de reciclare a unei sticle de vin

Sticlele de vin se pot transforma in adevarate obiecte decorative pentru casa si pentru gradina. Acestea sunt produse 100% naturale si sunt realizate din cuart, calcar si soda calcinata. Sticla se poate recicla prin topire la infant si nu isi va pierde niciodata proprietatile.

Asa cum spune si Joseph J. Cattaneo „Sticla reciclată este întotdeauna o parte a rețetei pentru prepararea unui pahar proaspăt”.

Ce tipuri de sticle se pot recicla?

Exista mai multe tipuri de sticla care se pot recicla. Unele se topesc la temperaturi mai ridicate in timp ce altele se topesc la  temperaturi mai scazute. Acesta este motivul pentru care nu toate tipurile de sticla se pot recicla cu usurinta.

Moduri interesante de reciclare a unei sticle de vin

Sticla de vin transparenta transformata in sticla de mare

O sticla de vin transparenta poate fi transformata cu cea mai mica usurinta cu ajutorul unui spray de vopsea care imita aspectul sticlei de mare. Poti sa creezi o decoratiune sau mai multe cu ajutorul unor sticle de vin transparente. Sticlele de vin le poti vopsi intr-o nuanta de albastru deschis care sa ofere o atmosfera marina locuintei.

Corpuri de iluminat

Poti sa realizezi o reciclare creativa daca vei transforma sticlele de vin in abajururi. Poti taia sticlele si le poti aranja astfel incat sa ai parte de cele mai frumoase si creative corpuri de iluminat. Poti opta pentru diferite sticle de vin, in diferite culori astfel incat imagina finala sa fie una impresionanta.

Vaze cu efect ombre

Sunt o multime de moduri in care poti picta sticlele de vin astfel incat sa ai parte de un design cat mai interesant. Daca esti o persoana creativa si iti place sa pictezi atunci poti picta sticlele de vin astfel incat sa arate precum o vaza frumoasa cu un design inedit. Ca sa poti crea aspectul de ombre este necesar sa vopsesti parte de sus cu alb dupa care poti vopsi in continuare sticla cu restul culorilor. Este foarte important ca partea de jos sa fie vopsita intr-o nuanta mai inchisa.

Vaze in stil boho

Poti decora sticlele de vin intr-un mod inedit, mai exact le poti picta in alb astfel incat sa se potriveasca de minune in amenajarile de tip boho. Poti chiar sa dai frau liber imaginatiei si sa decorezi sticla cu dantela sau cu abtibilduri.

Recipient clasic de sapun

Sticlele de vin se pot folosi intr-un mod inedit in locuinta ta. Mai exact, le poti transforma in recipient pentru depozitarea sapunului sau a detergentului pentru vase. Aceste sticle le  poti pastra cu un design simplu sau le poti colora astfel incat sa ai parte de mai multa culoare in locuinta ta.

Sticle decorate cu diferite decupaje

Daca vrei sa transformi complet niste sticle de vin, poti oricand sa le transformi in niste vaze cu ajutorul unor decoratiuni aplicate. Daca nu te pricepi la desen atunci poti incerca tehnica de decupaj. Poti picta sticlele in culoarea mult dorita, dupa care poti lipi pe ele anumite decupaje astfel incat sa fie cat mai armonioase.

Sticla imbracata in sfoara

Sticla imbracata in sfoara este una cu un design aparte. Ca sa poti avea parte de acest model de sticla este necesar sa pui lipici pe sticla spalata si uscata dupa care sa infasori sfoara pe ea in mod circular pana cand este acoperita in totalitate.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *