Reduceri de weekend

In weekend ne relaxam! Fara stress, fara nervi, fara servici si telefoane ce suna incontinuu. Nu alergam dupa autobuz, nu ne stresam in trafic, totul este linistit si usor in weekend. Asa ne am gandit si noi si iti propunem cateva promotii pe care nu ai cum sa le scapi in acest weekend, pentru ca noile preturi sunt absolut convingatoare. Nu discutam de 3% si nici de 5%, nu vei avea un pret redus cu 5 lei ca sa iti bati capul daca merita sau nu. Noi iti oferim strict oferte convingatoare 🙂

Bijuterii Murano

Bijuterie din sticla veritabila de Murano. Bratara elastica unicat din sticla de Murano cu aventurina si foita de argint. Diametrul interior este de aproximativ 4.8 cm. Perlele mari au o dimensiune de 1.3×1.2 cm iar cele mici 1×1 cm. Pret in magazin 59 lei, oferta de weekend doar aici: 29 lei + transport gratuit!

.

CINZIABijuterie din sticla veritabila de Murano. Bratara elastica unicat din sticla de Murano cu foita de aur. Perlele au o dimensiune de 1.4×1.3 cm. Bratara recomandata persoanelor cu incheietura mica. Pret in magazin 59 lei, oferta de weekend doar aici: 29 lei + transport gratuit!

.

BERENICEBijuterie din sticla veritabila de Murano. Bratara elastica unicat cu diametrul interior de aproximativ 4.5 cm. Perlele mari au o dimensiune de 1.4×1.2 cm iar perlele mici 1×1 cm. Pret in magazin 59 lei, oferta de weekend doar aici: 29 lei + transport gratuit!

.

ILARIABijuterie din sticla veritabila de Murano. Bratara elastica unicat din sticla de Murano cu foita de aur. Diametrul interior este de aproximativ 4.3 cm. Perlele au o dimensiune de 1.4×1.1 cm. Pret in magazin 59 lei, oferta de weekend doar aici: 29 lei + transport gratuit!

Haine dama

Rochie Neagra Sharon

Rochia negra cu un croi simplu te va scoate mereu din incurcatura fie ca vrei sa creezi un look office sau unul formal.

Dispune de doua fundite in partea umerilor

Pret in magazin 89 lei, oferta de weekend doar aici: 59 lei + curier gratuit!

.

Palton Night Star Alb

Palton lung cu nasturi dublii de culoarea neagra

Paltonul are blanita din aceeasi culoare cu guler

Se leaga cu o centura cu catarama argintie in talie

Pret in magazin 249 lei, oferta de weekend doar aici: 189 lei + curier gratuit!,

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *