Cumpara un Walkman si mergi la concert!

Mp3 player de ultima generatie

Vara se numara concertele si preturile bune! Cea mai buna oferta prezentata nu numai ca iti ofera preturi fara concurenta ci te trimite la alegere si la unu din cele mai interesante concerte: Summer Well (11-12 August), Peninsula Târgu Mureș (23-26 August),  Lala Summer Love  (11 August), Voltaj (10 Octombrie), Directia 5 (10 Octombrie), Horia Brenciu (29 Noembrie).

Tot cea ce trebuie sa faci este sa te accesorizezi cu unu din produsele puse la bataie din linkul de mai sus si sa urmezi pasi care te vor directiona catre pagina de concurs unde vei completa si selecta concertul la care vrei cel mai mult sa ajungi. Nu uita sa iti iei biletul cu 3 zile inaintea datei la care are loc.

 

Mp3 player de la Sony cu tehnologie ZappinMP3 player-ul de la Sony pe culoarea rosu ( negru e trist pentru femei ) mi se pare una din cele mai bune alegeri pentru acelea dintre noi care lucreaza, spala, gatesc cu muzica langa ele putand fi atasat de haine, geanta, centura etc datorita clip-ului din dotare.  In ceea ce privesc caracteristicile generale, am relizat (din nou) ca am ramas mult in urma, noutatile pe care Walkman-urile le poseda iti fac viata mult mai haioasa. Butonul Zappin este destinat ascultarii anumitor fragmente din fiecare piesa existenta in MP3-ul tau, ajutandu-te sa iti gasesti melodia preferata. Adica, este la fel ca redarea de 10 secunde a melodiilor din topurile online ale posturile de radio. Conexiunea se face prin USB (chiar si in masina) dar si device-urilor compatibile Hi-Fi. In ceea ce priveste incarcarea, o puteti face completa pentru o redare de 18 ore non stop a muzici/radioului sau daca sunteti pe graba, in 3 minute pentru o redare de 90 min in continuu. In functie de marimea Mp3-ului/WMA-ului puteti incarca intre 133 si 571 de melodi in cei 2GB de memorie interna. Ecranul LCD pe trei randuri, basul masiv si atunci cand ascultati la volum mic, transferul usor cu orice PC si pretul de 199 Ron fac din acest MP3 player o alegere cat se poate buna.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *