Nu ați mai organizat demult o petrecere acasă? Iată 3 sfaturi care vă pot fi de folos

Nu ați mai organizat demult o petrecere acasă
4/5 - (7 votes)

Petrecerile acasă pot fi foarte distractive atât pentru invitați, cât și pentru gazdă, mai ales dacă sunt planificate din timp și cu multă atenție. Mulți dintre noi nu am mai organizat de mult timp o petrecere acasă, așa că este firesc să nu fim prea încântați de ideea de a organiza o petrecere. Dar dacă ne vom gândi la avantajele pe care le oferă o petrecere acasă, atunci efortul se va merita cu siguranță. Ne vom putea invita prietenii cei mai apropiați, vom discuta pe îndelete și vom râde în voie, vom servi preparate de casă care nu pot fi întrecute de mâncărurile de la restaurant și ne vom încărca bateriile cu râsete și voie bună.

Dacă doriți să planificați o petrecere acasă în perioada care urmează, iată 3 sfaturi care vă pot ajuta și care pot da la o parte tot stresul specific organizării unei petreceri:

Țineți cont de restricțiile alimentare ale invitaților

Când vine vorba de o petrecere organizată acasă, meniul este pionul principal. Oricât de încântător ar fi decorul și oricât de plăcută ar fi muzica, petrecerea se va opri dacă un oaspete se simte rău. Prin urmare, cereți oaspeților să specifice încă de la început eventualele restricții alimentare. Chiar dacă aveți impresia că vă cunoașteți prietenii de o viață, în timp se pot instala anumite restricții alimentare. De exemplu, multe mămici care alăptează nu pot consuma anumite alimente, deoarece bebelușul suferă de o intoleranță sau alergie la unele ingrediente.  Indiferent că trimiteți invitații tipărite sau virtuale, rugați-vă invitații să vă anunțe referitor la eventualele lor restricții alimentare. Știind care sunt restricțiile alimentare ale oaspeților, veți ști cum să selectați și să pregătiți alimentele. Puteți pregăti, de asemenea, o versiune diferită a unui fel de mâncare pentru a evita alergenii. Încercați să oferiți și alternative pentru a vă asigura că toți oaspeții pot servi ceva la petrecere. Gătiți cel puțin un preparat vegetarian. Dacă veți servi cafea, luați în considerare să aveți la îndemână atât lapte de vacă, cât și lapte vegetal. Oaspeții vor aprecia aceste detalii și vor petrece simțindu-se în siguranță.

Pregătiți-vă temele

Dacă nu ați mai organizat demult o petrecere acasă, iată că internetul este o sursă uimitoare de inspirație. Sunt foarte multe platforme de unde puteți împrumuta idei de decor sau care vă pot ajuta să puneți la punct un meniu excelent. Iar de la partymag puteți achiziționa cele mai sofisticate accesorii pentru petreceri tematice care vor contribui la o atmosferă jucăușă și distractivă. Totuși, nu vă pierdeți prea mult timp. Cu atât de multe informații pe internet, poate fi ușor să vă lăsați prinși în capcana proiectelor, ideilor de decor și a rețetelor. Împrumutați doar câteva idei și apoi reveniți la planurile pe care trebuie să le puneți în aplicare.

Nu vă stresați

În cele din urmă, încercați să nu vă stresați. În calitate de gazdă, cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să vă stresați și să aveți așteptări prea mari de la propria persoană. Nimeni nu se așteaptă să găzduiți o petrecere de lux cu preparate scumpe și cu un decor de basm. Deși mâncarea este importantă, invitații vor veni la petrecere pentru compania gazdelor, pentru conversație, pentru distracție și voie bună, nu pentru a mânca pe săturate sau pentru a-și face poze într-un decor de poveste. În loc să vă stresați asupra fiecărui detaliu, încercați să vă concentrați asupra aspectelor care chiar contează. Dacă decorul contează cel mai mult, atunci adoptați un meniu ușor, cu platouri încărcate cu aperitive în loc să serviți o masă cu șase feluri. Dar dacă mâncarea va fi partea principală a petrecerii, atunci câteva accesorii și flori proaspete vor fi suficiente pentru o petrecere frumoasă.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *