In ce masura ne putem baza pe un horoscop de dragoste?

horoscop de dragoste

Multi oameni sunt destul de sceptici cand vine vorba de horoscopuri, mai ales de cele de dragoste, pentru ca nu cred ca acestea le-am putea imbunatati viata de cuplu. Pana la urma, majoritatea acestora vin insotite de un disclaimer de tipul: “Acest horoscop este intocmit pentru divertismentul vizitatorilor.” Este adevarat ca nu iti garantaeaza nimeni acuratetea informatiei, si mai mult unii cred ca un horoscop de dragoste este destinat doar celor care nu si-au gasit inca perechea. Dar pana la urma ce aveti de pierdut? Site-urile de specialitate spun ca pana si cuplurile casatorie sau persoanele implicate in relatii de lunga durata au de castigat de pe urma unui astfel de horoscop lunar.

Inainte sa arunci la gunoi ideea ca un horoscop te poate ajuta intr-un fel sau altul, chiar atunci cand este unul complet gresit, citeste acest articol si vezi cateva moduri in care un astfel de horoscop dragoste iti poate imbunatati relatia.

Cum ne ajuta un horoscop de dragoste?

  1. In primul rand, te face sa te gandesti la relatia pe care o ai si sa o reevaluezi: Sa recunoastem, nu intotdeauna il punem pe partenerul notru sau relatia noastra pe primul loc. Familia, serviciul sau alte probleme sau responsabilitati devin prioritare adesea in detrimentul petrecerii de timp alaturi de cel drag. Daca citesti un horoscop de dragoste din cand in cand, acesta te va face sa te gandesti la persoana iubita si la relatia voastra, chiar si atunci cand horoscopul este gresit.
  2. Te ajuta sa iti cunosti mai bine partenerul: Daca ai citit vre-odata profilul astrologic complet al unei persoane ai vazut ca ii descrie caracteristicile, trasaturile de personalitate, ba chiar si comportamentul. Acestea pot fi generalizari sau chiar neadevarate, insa pot sa va dea si suficiente informatii pentru a va cunoaste mai bine partenerul. Intelegerea personalitatii acestuia va ajuta sa gasiti explicatii pentru anumite comportamente reale.
  3. O viata intima mai buna: Cand te gandesti mai mult la partenerul tau si ajungi si sa il cunosti foarte bine, nivelul intimitatii va creste. Ba mai mult, un horoscop bun iti va da si sugestii de cum sa comunici si cum sa te apropii mai mult de persoana iubita, psihic si fizic.
  4. Vei deveni mai romantica: un reminder zilnic care sa te trimita cu gandul la iubitul tau,  poate te va inspira sa ii faci mici surprize prin care sa ii aduci aminte ca te gandesti la el.
  5. O comunicare mai buna: Cu cat mai multa atentie vei acorda relatiei voastre, si cu cat mai bine iti vei intelege partenerul, cu atat mai usor va fi sa comunici cu el, intr-un mod in care sa fii inteleasa si apreciata. De multe ori ajuta chiar si faptul ca esti mult mai deschis si reusesti sa spui ce ai pe suflet.

Asadar, data viitoare cand vezi pe cineva citind un horoscop de dragoste intr-un ziar sau online, nun te mai grabi sa judeci persoana respectiva. Un om deschis invata din fiecare experienta care i se pune la indemana, cum spune proverbul american: daca Dumnezeu iti da lamai, fa limonada! Cititul unui horoscop din cand in cand, poate redistribui atentia ta asupra relatiei din care faci parte. O sa fii suprins cate ai de invatat dintr-o astfel de experienta.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *