Iata care sunt cele mai ghinioniste zodii

Iata care sunt cele mai ghinioniste zodii

Vrei sa afli care sunt cele mai ghinioniste zodii? Atunci trebuie sa citeste cele de mai jos. Vei putea descoperi daca te numeri printre aceste zodii si iti vei da seama ce ai de facut pentru a avea parte de o schimbare in viata ta.

Iata care sunt cele mai ghinioniste zodii

Fecioara

Fecioarele nu au noroc atunci cand vine vorba despre controlul asupra lucrurilor. Acestea isi doresc foarte mult sa detina controlul si vor organiza totul pana la cel mai mic detaliu. Planul lor este dat de cele mai multe ori peste cap si lucrurile neprevazute ies la iveala atunci cand se asteapta mai putin. Nu sunt deschise la schimbari cu toate ca acestea le-ar putea ajuta sa se dezvolte mai mult. Nu vor sa profite mai mult de oportunitatile care le ies in cale.

Scorpion

Nativul Scoprion este plin de adrenalina si de haos. Acesta nu este deranjat de asta si din aceasta cauza atrage foarte mult ghinionul in viata sa. L-ar ajuta foarte mult daca ar fi mai calculat si mai organizat. In acest mod nu va mai fi atat de usor de luat prin surprindere. Cu cat se organizeaza mai bine cu atat are totul sub control. Scorpionul nu este deloc calculate si este de cele mai multe ori afectat de tot ce se petrece in viata lui.

Rac

Nativul Rac vede de fiecare data partea negativa a lucrurilor iar asta ii va afecta starea de spirit. Nu poate evita o dezamagire decat daca accepta schimbarile care au loc in viata sa. Este pesimist si nu va profita niciodata de lucrurile bune care se intampla, va lasa oportunitatile sa treaca foarte usor pe langa el fara sa faca ceva in privinta asta. Nativul Rac este delasator si ii place sa isi planga de mila.

Capricorn

Capricornii se bazeaza foarte mult pe abilitatile lor dar si pe munca lor. Acestia nu cred in noroc ci doar in perseverenta si in determinarea lor. Au impresia ca isi vor indeplini cu succes toate obiectivele daca sunt perseverenti. Sunt reticenti atunci cand sunt pusi fata in fata cu situatii necunoscute si ar trebui sa aprecieze toate sansele pe care le au. Ar trebui sa din cand in cand sa isi dea voie sa greseasca este absolut firesc sa faca asta.

Varsator

Spre desosebire de toate zodiile mentionate mai sus, Varsatorii stiu cum sa faca fata schimbarilor si stiu cum sa se adapteze mai usor situatiilor atunci cand nu gasesc o rezolvare pentru ele. Ei nu raman niciodata suficient de mult timp intr-un loc astfel incat sa aprecieze valoarea posibilitatilor de care au parte. Ar trebui sa fie mult mai constienti de ceea ce au realizat pana in acest moment si sa se aprecieze mai mult. Acestia au ghinion deaorece nu au suficient de multa rabdare ca lucrurile frumoase sa se petreaca in viata lor. Se plictisesc destul de repede si nu suporta sa stea prea mult timp intr-un singur loc. Din aceasta cauza sunt de cele mai multe ori singuri.

 

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *