6 zodii care se feresc de implicare emotionala

6 zodii care se feresc de implicare emotionala

Foarte multor persoane le este tot mai dificil sa isi exprime sentimentele si au nevoie de rabdare atunci cand isi aleg o partenera. Aceste persoane se feresc de o implicare emotionala si nu vor sa faca un pas serios in relatie.

Zodiile care se feresc de implicarea emotionala

Berbec

Nativul Berbec va incerca sa cucereasca persoanele din jur si ii va fi greu sa pastreze cuceririle pe care le face.  Acesta este senibil si este concentrate sa ii multumeasca pe ce din jur astfel ca nu va refuza nicio alta femeie care il place.

Nu toti nativii Balanta au tendinta de a insela. Acestia au doua extreme fie sunt in favoarea monogamiei fie sunt impotriva ei. Isi doresc sa fie mereu in centrul atentiei. Balantele sunt recunoscute pentru faptul ca vor sa fi mereu conectate la ceea ce se intampla si nu pot rata nimic.

Varsator

Barbatii Varsator au setata in minte imaginea relatiei ideala. Acestia au propriile idei despre cum ar putea sa arate relatia perfecta. Pot deveni distant asa ca nu este tocmai recomandat sa porti cu acesta discutii legate de casatorie. Sunt destul de inconfortabili atunci cand vine vorba de sentimentele lor.

Incearca sa nu impui foarte multe reguli de la inceputul relatiei. Daca devine plictisit sau incepe sa se simta prea restrictiv cu siguranta va vrea sa scape din acea relatie.

Nativul Varsator este o persoana inteligenta asa ca isi va dori sa ii seduci mintea inainte sa se simta confortabil cu tine.

Fecioara

Fecioarele sunt perfectioniste iar standardele lor sunt inalte. Asta inseamna ca te vor judeca mereu pe baza standardelor pe care le au. Fecioarele apreciaza curatenia impecabila dar si organizarea.

Este foarte putin probabil ca un barbat in zodia Fecioara sa te insele, insa te poti trezi intr-o relatie destul de rigida asta daca nu esti dispusa sa ii satisfaci nevoile si dorintele. Nativii Fecioara sunt meticulosi in legatura cu ce considera ca este corect si vor prefera sa le respecti asteptarile.

Berbec

Berbecii au un spirit de pioneer atat in dormitor cat si in afara acestuia. Barbatii nascuti in zodia Berbec asteapta de la partenera lor sa ii tina mereu distrati cu experiente pline de viata. Doar un partener de incredere ii va face pe Berbeci fericiti mai ales intr-o relatie de lunga durata.

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali si dedicati. Acestia nu te vor insela inda daca vad un semn de infidelitate atunci trebuie sa fii pregatita pentru o razbunare din partea lui.

Un barbat Scorpion poate fi posesiv dar si dominant. Are un stil dramatic si daca nu esti interesata de acest capitol atunci este cazul sa iti iei gandul de la relatie.

Gemeni

Gemenii sunt parteneri loiali care iubesc profund dar care nu isi vor exprima sentimentele asa cum ar trebui.  Acesta isi poate schimba cu usurinta modul si felul in care gandeste. Daca nu esti genul de persoana care sa treaca mai repede peste si sa iti ierti partenerul poate fi destul de dificil sa faci relatia sa mearga.

 

 

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *