Expertii recomanda. Trucuri pentru alegerea costumului de baie perfect

costume de baie

Vara isi face simtita prezenta timid si chiar daca nu ii putem simti dogoarea, ne gandim deja la valurile marii, la soare si la un bronz uniform. Femeile sunt, parca, cele mai preocupate de venirea anotimpului cald, acestea incepand o adevarata goana dupa cel mai frumos costum de baie, cele mai bune tehnici de slabire si cele mai interesante modalitati prin care pot atrage atentia pe plaja.

Conform specialistilor de la www.plaja.biz, orice femeie se poate bucura de un costum de baie sexy, indiferent de greutatea corporala sau de tipul corpului. Tot ceea ce are de facut este sa urmeze o serie de sfaturi care sa o ajute sa extraga piesele perfecte din milioanele de costume de baie si rochite de plaja de pe piata.

Imaginea perfecta poate sa fie obtinuta de catre cele care isi cunosc atuurile

Fiecare femeie are o zona a corpului cu care se mandreste. Un costum de baie potrivit poate sa evidentieze acea zona si sa intoarca atentia de la parti mai putin placute. Regula este cat se poate de simpla: zona care trebuie ascunsa este bine sa fie acoperita de culori inchise, iar zona care trebuie sa fie evidentiata trebuie sa fie acoperita cu printuri si culori cat mai deschise.

Costumele de baie pot fi instrumente excelente pentru trucuri optice

Fashionul este o arta si de multe ori, arta ascunde secrete. Un costum de baie simplu poate sa ascunda multiple tesaturi, cusute foarte strans, care ajuta corpul sa para mai slab. Desenele de pe costumele intregi pot fi si ele parte dintr-un truc prin care se ascunde burtica. Fara doar si poate, alegerea corecta a piesei vestimentare pentru plaja poate sa rezolve probleme arzatoare ale corpului, fara eforturi.

Configuratia trupului poate sa spuna foarte multe despre costumul ce trebuie sa fie purtat

Fiecare femeie trebuie sa constientizeze modul in care arata. Un trup androgin, spre exemplu, va avea nevoie de un costum de baie monoki care sa faca formele ceva mai atragatoare. Femeile care nu stau atat de bine la capitolul inaltime pot opta pentru un costum de baie in doua piese, care sa ofere o imagine vioaie in partea superioara si o culoare inchisa in zona slipului. Exista o multime de reguli legate de configuratia trupului, fiecare femeie avand de unde alege costumul perfect.

Costumul de baie se achizitioneaza din timp

Ultimul sfat extrem de util este legat de perioada in care se achizitioneaza costumul de baie. Majoritatea femeilor aleg sa isi cumpere un astfel de costum cu o zi inainte de plaja. Nu este o decizie tocmai inteleapta, in conditiile in care s-ar putea sa nu fie gasite marimile dorite si nici costumele care sa avantajeze. Cel mai bine este sa se achizitioneze costumul de baie perfect in momentul in care este descoperit in magazin, indiferent ca este pe timp de vara sau pe timp de iarna.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *