Designeri romani cu cele mai mari sanse de succes

Designeri romani au avut in ultimii ani un succes extrem de mare. Acestia sunt din ce in ce mai cautati de catre persoanele pasionate de moda.

Foarte multi designeri romani au ajuns celebri si peste hotare: Maria Lucia Hohan a devenit unul dintre creatorii preferati ai vedetelor de la Hollywood, hainele semnate Murmur au fost purtate de Madonna, Beyonce sau Katy Perry. Rochiile Rhea Costa au fost purtate de Alessandra Ambrosio, Chrissy Teigen si Ashley Judd.

In cele de mai jos vei gasi o lista cu designeri romani care vor avea sanse mari de succes in viitorul apropiat:

Larisa Dragna

Absolventa a Facultatii de Arte si Design a Universitatii de Vest din Timisoara, Larisa Dragna a gasit un echilibru perfect intre creativ si comercial. Colectiile ei sunt de fiecare data asteptate cu drag de catre toate pasionatele de moda.

Sudio Cabal

A fost fondat in anul 2012 si are un stil aparte in industria modei. Stilul pe care acesta il reda in fiecare tinuta este centrat pe confort si pe functionalitate. Este putin androgin si o idee minimalist. Studio Cabal realizeaza haine pentru femeile indraznete care iubesc sa iasa in evidenta. Femei care adopta un stil artistic si sofisticat.

Chic Utility

Chic Utility realizeaza tinute in stil creativ dar functional si de calitate.  Diana Flore este designerul vestimentar alaturi de stilistul Amir Dobos si fotograful Emil Costrut. Culorile vis si texturile aplicate reusesc sa formeze un stil cameleonic.

Lemnia

Lemnia a fost creata in anul 2014 de catre arhitectul Razvan Chelu.  Pasiunea pentru lemn l-a ajutat sa realizeze cele mai frumoase creatii. O geanta Lemnia este expusa in muzeul Gentilor din Amsterdam care este cel mai mare din lume.

Ferencz Borbala

Borbala este absolventa a Universitatii de design din Cluj Nacopa si realizeaza haine si accesorii prin procesul de reciclare. Colectiile de haine pentru barbate sunt neobisnuite.

Emese Bako

Este o absolventa a Universitatii de Design din Cluj Napoca. In anul 2017 a fost unul dintre cei patru designeri romani care si-au prezentat colectiile la International Fashion Showcase.

Sabina Pop

Este designerul unora dintre cele mai viu colorate si mai feminine haine din moda romaneasca. Sabina Pop este designerul de care te vei indragosti daca iti place pop art-ul.

Afmf

Afmf este brandul realizat de Ana Florea o absolventa de Cibernetica. Amfm inseamna  Aesthetic Freedom/Manufactured for Fun. Hainele realizate sunt expresive si exceptionale.

Barzoire

Laurentiu Barzoi este designerul brandului Barzoire. Colectiile sale sunt puternice si impresioneaza inca de la prima vedere. Acesta este cu siguranta un brand care are toate sansele sa devina international.

Life in Mono

Life in Mono este brandul de bijuterii creat de Tana Enedi care isi descrie creatiile drept „povești de viață purtabile”.  Bijuteriile sunt realizate din plastic , argint, pietre , perle iar ambalajele bijuteriilor sunt realizate din hartie reciclata.

Acestia sunt doar o parte dintre cei mai cunoscuti designeri care au toate sansele sa ajunga sa atinga succesul pe care il doresc. Moda este o industrie care ia amploare tot mai mult in Romania.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *