Descopera zodiile care au cele mai mici sanse sa se casatoreasca

Descopera zodiile care au cele mai mici sanse sa se casatoreasca

Casatoria este un pas important in viata unui om. Sunt persoane care isi doresc cu ardoare sa se casatoreasca si care si-au imaginat totul pana la ultimele detalii. Cu toate astea sunt si anumite persoane care nu sunt la fel de entuziasmate atunci cand vine vorba de casatorie. Zodiile despre care vom discuta in acest articol au cele mai mici sanse sa se casatoreasca.

Acestea nu se tem de casatorie dar adora libertatea iar gandul ca trebuie sa isi petreaca intreaga viata langa o singura persoana ii ingrozeste.

Iata care sunt aceste zodii

Berbec

Nativul Berbec adora libertatea si este renumit pentru faptul ca nu isi doreste sa se simta constrans. Acesta prefera sa isi urmeze instinctul si adora sa experimenteze si sa se bucure de tot ce ii rezerva viata. Angajamentul pe care o casnicie il implica il poate speria si nu isi va dori sa faca acest pas.

Isi doreste sa aiba parte de libertate si nu suporta relatiile care ii ocup prea mult timp liber.

Gemeni

Nativii Gemeni nu sunt niste fani ai nuntilor. Ideea de casatorie poate fi terifianta pentru acestia iar relatia lor poate avea de suferit. Acestia sunt de parere ca o casatorie va schimba dinamica relatiei in cuplu. Nu ar trebui sa te astepti ca acestia sa se casatoreasca prea rapid.

Faptul ca sunt fiinte duale, acestia pot avea parte de liniste dupa care pot starni cele mai urate conflicte. Nu sunt persoanele potrivite cu care sa iti intemeiezi o relatie de viitor mai ales ca nu este deloc stabil.

Fecioara

Fecioarele sunt foarte ocupate sa isi consolideze cariera si intotdeauna aceasta va fi foarte importanta. Casatoria nu este o prioritate pentru ele, din contra se vor focusa mai mult pe cariera si vor incerca sa promoveze la locul de munca. Nu sunt atat de interesante de modul in care relatia lor avanseaza. Acestea sunt impacate cu idea ca nu se vor casatori vreodata si nu acorda prea multa atentie la ceea ce cred oamenii din jur.

Sagetator

Sagatatorul este mul prea independent si iese cu greu din rutina sa proprie. Acesta este foarte focusat pe ceea ce face. Sunt foarte misteriosi si pot parea ca incearca sa ascunda ceva. Intr-o casnicie acest aspect poate genera foarte multe conflicte si  va ajunge sa se certe cu partenerul sau din diverse motive.

Libertatea pe care o ofera si pe care o doreste pentru el nu este una care sa ii permita sa aiba parte de o relatie de lunga durata pe care sa se poata baza.

Varsator

Varsatorul este foarte precaut atunci cand vine vorba despre sentimentele sale. Ii este teama sa vorbeasca deschis despre emotiile pe care le are din teama de a nu fi ranit. Acesta are impresia ca nimeni nu se poate ridica la nivelul asteptarilor sale si nu se va implica in relatie asa cum trebuie. Nativii Varsatori nu sunt tocmai persoanele pe care sa te bazezi intr-o relatie si acestia pot fugi atunci cand relatia este perfecta.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *