Zodiile care isi doresc mereu atentie

Zodiile care isi doresc mereu atentie

Zodiile mentionate mai jos isi doresc mereu atentie din partea oamenilor din jurul lor. Fiecare zodie are imperfectiunile ei si este foarte important sa stii care sunt acestea pentru  a tine cont de ele ori de cate ori intri in contact cu acea persoana.

Chiar daca vrei doar sa te simti apreciata si iubita uneori toata nevoia de atentie poate fi prea mult. Sunt unele zodii care tind sa exagereze.

Iata care sunt zodiile care isi doresc mereu atentie

Leu

Leul este renumit pentru faptul ca iubeste sa aiba parte de atentie. Femeia Leu este dominant si increzatoare si iubeste sa fie admirata. Prin tot ce spune si prin tot ce face isi doreste sa atraga atentia celor din jurul ei. Atata vreme cat oamenii au ochi doar pentru ea este mai mult decat multumita. Este o placere sa stie ca oamenii vorbesc si se gandesc la ea.

Atunci cand vine vorbade relatii isi doreste sa fie tratata ca o regina. Daca partenerul ei nu ii va acorda toata atentia de care are nevoie ii va simti furia.

Berbec

Berbecii sunt competitive si traiesc pentru orice fel de competitie in viata lor. Vor de fiecare data sa fie castigatori dar are nevoie ca cineva sa il astepte la linia de sosire. Femeia Berbec iubeste sa fie celebrata cu toata puterea si cu toata admiratia.

Berbecul mai este bun si la a-si recunoaste propriul succes si isi doreste sa aiba pe cineva alaturi care sa ii recunoasca acest lucru.

Nu este un lucru necunoscut ca Berbecii au un rol dominant in relatie iar de cele mai multe ori este persoana careia ii pasa de persoana iubita. Daca vrei sa multumesti o femeie Berbec o poti rasfata si o poti complimenta toata ziua.

Gemeni

Gemenii nu au nevoie de aceeasi atentie precum Leii sau Berbecii, acestia isi doresc un alt tip de atentie. Este destul de dificil sa indeplineasca singura orice tip de sarcina iar acesta este motivul pentru care are nevoie ca cineva sa fie mereu alaturi de ea.

Gemenii au nevoie de prezenta celor din jur. Iubeste sa stie ca are pe cineva alaturi de ea si sa duca la bun sfarsit anumite sarcini. Isi doreste sa aiba pe cineva care sa o rasfete si sa ii spuna cat este de minunata.

Scorpion

Scorpionul nu isi doreste atentie din parte celor din jurul lui. Este extrem de incantator si este greu sa ii rezisti. Latura sa misterioasa te captiveaza imediat si atrage atentia imediat asupra ei. Scorpionul este incantator si iti este greu sa ii reziste din acest motiv oamenii ii acorda atat de multa atentie. Sunt pur si simplu captivati de latura misterioasa si isi doresc sa stie cat mai multe despre ea. Poti fi sigur ca toti ochii vor fi atintiti asupra ei.

Sagetator

Sagetatorii sunt dependenti de atentie. Acestia sunt comedianti in adevaratul sens al cuvantului si sunt pregatiti sa faca show in fata prietenilor si a familiei. Cea mai buna forma de atentie pentru femeia Sagetator este atunci cand oamenii recunosc cat de incantatoare si de amuzanta este.

 

 

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *