Afla modul in care luna iti afecteaza starea de spirit, somnul si sanatatea

Ai o stare proasta, te simti epuizat si pur si simplu nu ai chef de nimic? Luna este vinovata. Aceasta iti afecteaza starea de spirit, somnul si sanatatea.

Emotiile intensificate si somnul perturbat au fost cele mai frecvente probleme aparute in anul 2019 deoarece sunt legate de luna. Asa cum luna afecteaza valurile afecteaza si oamenii. Suntem pana la urma compusi din apa, mai exact 70% si suntem afectati de atractiile gravitationale.

Luna are patru faze pe care trebuie sa le stii: Luna plina, Ultimul patrar, Luna noua si Primul patrar.

Ultimul patrar

In acest tip de luna o sa te simti motivata, energica si iti vei dori sa realizezi cat mai multe. Vei munci din greu sa iti atingi scopul deoarece iti va fi mai usor sa te concentrezi pe ceea ce iti propui. Te vei concentra mai mult si pe ingrijirea ta personala, astfel vei avea parte de o stare mai buna. Simti nevoia de o schimbare drastica in viata ta si vei dori sa indepartezi toate lucrurile si relatiile care nu merg asa cum ar trebui.  S-ar putea sa te simti neinteleasa de persoanele din jur si poti avea chiar si o stare de nervozitate.

Luna plina

In timpul lunii pline este posibil sa dormi mai putin adanc si sa dureze mai mult pana cand reusesti sa adormi. Asta nu poate decat sa iti intensifice emotiile si sa te faca sa te simti mai nelinistit si nesigur.  Faptul ca nu te poti odihni asa cum trebuie o sa lase urme atat pe chipul tau cat si pe starea ta de bine.  Pentru a te simti mai bine in aceasta perioada fa doar ceea ce te face fericita si cauta sa ramai calma si sa combati toate sentimentele negative care te afecteaza.

Primul patrar

In primul patrar vei simti nevoie de planificare. Iti vei planifica fel de fel de activitati si vei cauta tot mai adanc sa te cunosti. Te vei intelege mai bine si vei constientiza ceea ce ai nevoie in viata ta. Vei stii ce decizii sa iei si vei fi pregatita pentru noi orizonturi care se vor deschide in calea ta. Te vei putea axa pe ceea ce doresti si vei avea parte de vitalitatea de care ai nevoie pentru a-ti duce la bun sfarsit planurile.

Luna noua

Luna noua s-ar putea sa te faca mai constient de tine si de nevoile tale. Iti vei dori sa dormi mai adanc si sa fii mai contient de nevoile tale. Din acest motiv vei comunica mai putin cu persoanele din jurul tau si te vei axa mai mult pe tine si pe nevoile tale. Vei fii putin mai subiectiva, chiar egoista. Acum ai senzatia ca regulile nu sunt facut pentru tine si vei simti nevoia sa iti creezi propriile reguli.

Acestea sunt cele patru faze ale lunii care ne afecteaza indiferent ca ne dam seama de asta sau nu. Orice persoana este afectata de luna la un moment dat.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *