Ce trasaturi te caracterizeaza in functie de zodie?

horoscope dragoste

Intr-o legenda filozofica si foarte inteleapta se spune ca prin trimiterea celor 12 semne ale zodiacului pe Pamant, Dumnezeu a dat fiecaruia dintre ele un anumit har cu care sa-i invete pe oameni. Bebecul a primit darul actiunii, Taurul a primit darul puterii, Gemeni – intrebari fara raspuns cu rol de a dezvolta curiozitatea si sociabilitatea, Racul darul familiei si plinatatea de emotie, Leul – un dar foarte important pentru a demonstra oamenilor ideea de Dumnezeu, Fecioara – puritatea gandirii si analiza aptitudinilor, Balantei i s-a poruncit sa echilibreze orice dezechilibru si sa daruiasca iubirea, Scorpionul a primit darul “foarte dificil”, Sagetator instruit pentru a lumina pe contemporanii sai si pentru a-i invata pe oameni sa fie fericiti, daruindu-le abundenta infinita, Capricornul a fost instruit sa-i invete pe oameni sa lucreze si sa aspire la obiective, Varsator a primit darul libertatii si sarcina de a servi umanitatea, directionandu-i catre viitor, Pestele a primit cel mai mare cadou dintre toate, a fost inzestrat cu intelegerea lui Dumnezeu. Si “copiii” au plecat hotarati sa-si indeplineasca treaba.

Intorsi, si-au dat seama cat de greu este sa indeplineasca ordinele pe care le-au primit. Dumnezeu atunci, a spus: “Fiecare dintre voi crede ca celalalt a primit sarcini usoare, asa ca mai bine sa le schimb intre voi”.

Venus in orice horoscop reprezinta capacitatea omului de a iubi, in functie de semnul sau zodiacal, fiind perceput in diferite moduri. Pentru Rac este foarte importanta increderea si mai mult decat orice, el are nevoie de dragoste si de siguranta. Femeia Berbec are caracter incapatanat, acest lucru impunand anumite amprente asupra vietii sale sexuale, obtinand placerea numai daca va gasi “un print pe un cal alb”. O astfel de femeie este capabila sa se scufunde intr-un paradis, avand in vedere caracterul ei meticulos.

Femeia Taur aduce o multime de placere, fiind senzuala si blanda dar in acelasi timp eleganta si capricioasa. Gemenii sunt inteligenti, cu un caracter frumos, construindu-si carierele cu succes. Acestia isi cauta cu disperare partenerul cu care sa se inteleaga dintr-o privire. Leii nu sunt pasionali, prin urmare ofera dragoste fara emotii inutile, fiind multimiti de standarde de o noapte. Fecioara este frumoasa, dulce si afectuoasa, insa nu ofera pasiune si nu primeste, simtindu-se confortabil pe un umar puternic.

Balantele sunt foarte pretentioase cu partenerii lor in dragoste, dar foarte blande si vesele. Scorpionul este frumusetea fatala care incearca sa se bucure de sex prin toate mijloacele. Este inteligent, fermecator si frumos. Sagetatorul este un caracter vesel si are capacitatea de a aprecia viata in toate manifestarile sale.

Capricornul este putin dual, incercand sa respecte anumite standarde de decenta in societate. Pentru Varsator sexul este principalul argument pentru viata sa personala. Este gospodar, sociabil si ii place distractia. Pestele este o persoana misterioasa si ii place jocul. Interesele sale sunt destul de blande cu romantismul, mai mult decat cu sexul.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *