Cum alegem un aspirator cu spalare bun?

aspilator cu spalare
5/5 - (1 vote)

De-a lungul timpului tehnologia a evoluat odata cu stilul nostru de viata. In marile metropole praful este la el acasa: poluare, smog. Incercam sa pastram curatenia in locuinta proprie utilizand o sumedenie de substante chimice care ajung sa ne imbolnaveasca.

Daca aveti copii si animale de companie, igiena locuintei devine un subiect principal. In aceste cazuri va recomand un aspirator cu filtrare prin apa, sau aspirator cu spalare, cum mai este numit. Astfel, folosind un aspirator cu spalare bun puteti beneficia de o curatenie fara praf in jurul vostru, aerul devenind mai proaspat cand aspirati. Cu aspiratorul cu spalare nu mai riscati sa imprastiati praful din sacul aspiratorului.

Aspirarea se face prin filtrarea in apa. Exista un recipient unde puneti apa, iar aspiratorul directioneaza mizeria aspirata in acel recipient. Apa este schimbata la fiecare aspirare a locuintei. Apa ajuta la filtrarea prafului din atmosfera. De aceea sunt importante filtrele. In prezent exista filtrele HEPA.
aspilator cu spalare profesional
Cand va hotarati sa cumparati un astfel de aspirator cu spalare trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte, in functia de locuinta dumneavoastra. Este important ce aveti: covoare, sau mocheta, gresie sau parchet. In acest mod veti sti cat de de sa aspirati si cat de des o sa spalati cu el. Astfel, puteti sa stabiliti puterea pe care trebuie sa o aiba aspiratorul. Ideal ar fi sa fie de cel putin 1500W. Puterea de aspirare va determina cantitatea de aer pe care o absoarbe si implicit, o curata.

Aspiratorul cu spalare este aspiratorul care, pe langa functia de aspirare prin filtrare in apa, va poate spala covorul sau mocheta, gresia sau parchetul.
Aspirator cu spalare Karcher
Trebuie sa urmariti capacitatea aspiratorului cu spalare. Accesoriile sunt foarte importante. Sunt modele de aspirator cu spalare care au o perie speciala (Turbo se numeste) pentru colectarea parului de animal. Aceasta perie poate fi utilizata doar pe covor sau mocheta. La final, tot parul colectat, ajunge in recipientul cu apa, iar perii periei trebuie sa-i curatati. De asemenea va recomand sa verificati accesoriile pentru restul functiilor. Trebuie sa existe accesoriu pentru zone inguste si accesoriu pentru curatatrea tapiteriei.

Spalarea covorului sau a mochetei trebuie sa se realizeze cu samponul special, care este mentionat in manualul de utilizare.
Pentru o intrebuintare indelungata si pe care o poti face la orice ora, trebuie sa urmaresti nivelul de zgomot

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *