Corsete pentru primavara/vara

Corsete elegante pentru sezonul cald

Eram curioasa sa vad ce idei inovatoare mai au designerii in materie de lenjerie intima , si am dat peste colectia Mayei Hansen. Din pozele pe care le-am vazut eu, doua modele mi s-au parut super faine si in primul rand purtabile. Ceea ce imi place super mult sunt culorile. Designerul foloseste culori vii, seducatoare.

Problema in ceea ce ma priveste (o opinie a cuiva care nu este specialist) este ca majoritatea modelelor sunt haute couture, sunt lenjerii intime foarte extravagante, potrivite mai mult pentru sa zicem o sedinta foto incendiara, sau pentru o persoana iesita din comun precum..Lady Gaga sa zic, cu toate ca ea nu prea este adepta culorilor chiar atat de tipatoare. Designerul Maya Hansen a declarat ca pentru noua colectie de corsete a avut ca surse de inspiratie pasarile, vanilia si ciocolata, primavara, ciresele, dulciurile, inghetata, bananele, bezelele, Maria Antoaneta.

Colectia senzuala de lenjerie intima este foarte feminina, extravaganta, sofisticata, s-a folosit mult satin si multe funde, brocarturi din bumbac dar si piese din satin cu dantela cu aspect antic in contrast, corsete cu aplicatii de broderii.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *