Haine pentru plajă

haine de plaja

O vacanță la mare include o gamă largă de activități care încep cu relaxarea pe nisipul fierbinte și se termină cu plimbările de seară și nopțile fierbinți de pe ringul de dans. Cei care merg la mare anul acesta trebuie să ia în considerare toate activitățile pe care vor să le facă, pentru a fii pregătiți cu îmbrăcăminte potrivită. E evident că toate domnișoarele trebuie să aibă costume de baie, ochelari de soare și rochii de plajă, dar să le luăm pe rând.

Haine de plajă

Pentru plajă în sine, veți avea nevoie de câteva costume de baie și de o pereche de sandale. Veți dori, de asemenea să aveți și un tricou viu colorat ca să vă puteți proteja de soare.

Protecție solară

În afară de lenjerie și de rochia în care mergi până la plajă, domnișoarele ar trebui să aibă la ele și o pereche de ochelari de soare sau o pălărie pentru a se proteja de razele solare.

Îmbrăcăminte casual

Sigur veți dori să purtați haine potrivite pentru cină și activități. În timp ce pentru femei hainele vor varia în funcție de activitate, bărbații se vor simți foarte confortabili în tricouri polo, pantaloni scurți, șosete și o pereche de teneși. Femeile pot să poarte tricouri subțiri, și rochii de plaja sau pantaloni scurți. Deoarece pe plajă poate să fie cald și umed, puteți opta pentru tricouri din poliester sau combinații de mătase ori de câte ori este posibil.

Accesorii

Pentru că vor fi zile lungi, nopți în care vei adormi pe plajă, nu uita să porți un ceas. Pentru că vei înota și vei lăsa bunurile nesupravegheate, poartă un ceas ieftin și rezistent la apă.

Haine gym

Dacă ai de gând să faci jogging pe plajă sau să mergi la sala de fitness a hotelului, nu uita să iei la tine haine gym, șosete și adidași. Tricourile fără mâncei par să fie cea mai bună idee.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *