Coca-Cola – 7 intrebuintari surprinzatoare

Cu toate ca in prezent Coca-Cola este o bautura racoritoare, la inceputurile ei era folosita in farmacie ca tonic impotriva oboselii, depresiei si durerilor de cap. Amestecata in cele din urma cu apa carbogazoasa a devenit una dintre cele mai vandute bauturi non-alcoolice.

Amestecul contine in esenta zahar, apa carbogazoasa, cafeina, acid fosforic, acis citric si o cantitate mica din pilula denumita Cola. Lucrul surprinzator este ca acesta bautura carbogazoasa poate fi folosita in la diferite treburi casnice:

1. Curata vasele
Cola poate substitui detergentul de vase, ajutand la scoaterea petelor negre de pe vasele de aluminiu.

2. Elimina rugina
Bauturile carbogazoase sunt extrem de eficiente in indepartarea ruginii, mai ales Cola. Acest lucru se datoreaza faptului ca acidul citric este eficace in prevenirea si indepartarea petelor de rugina.

3. Desface suruburile
Suruburile ruginite pot fi slabite daca infasori o carpa umeda cu Cola in jurul surubului si o lasi timp de cateva ore. Surubul va fi usor de scos.

4. Reda luminozitatea monedelor
Monedele vechi si obiectele metalice isi recapata stralucirea daca le lasi timp de cateva ore in Cola.

5. Scoate guma din par
Poti scapa de guma de mestecat lipita in par, fara sa fii nevoita sa te tunzi. Baga suvita de par cu guma intr-o cana cu Cola, lasa sa actioneze timp de 5 minute, si aceasta va fi usor de eliminat.

6. Efect sepia pentru fotografii.
Pune putina cola pe imagine si lasa sa se usuce, vei avea efectul sepia dorit. Ai grija sa nu exagerezi cu Cola.

7. Inmoaie carnea
Acidul fosforic si zaharul prezent in cola pot inmuia carnea.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *