Decorațiuni ce NU trebuie să-ți lipsească din casă, indiferent de stilul amenajării!

Picture frame on a wall with Scandinavian home interior

Decorațiunile sunt cele care fac diferența în orice încăperea, fie că vorbim de plante de interior, tablouri, corpuri de iluminat, perne decorative și altele. Bineînțeles, dacă dorești cu adevărat o schimbare semnificativă în locuința ta va trebui să schimbi piesele de mobilier și lavabila, dar dacă-ți dorești să ai un decor modern, mereu la modă, poți apela la câteva elemente decorative ce nu ar trebui să lipească indiferent de stilul amenajării, printre care se numără:

  • Corpuri de iluminat

Lumina naturală înfrumusețează camera și contribuie la o stare generală de bine, însă și lumina artificială joacă un rol important într-un living. Pentru un efect deosebit, alege să luminezi camera prin intermediul unor corpuri de iluminat moderne și elegante. Spre exemplu, poți alege o lampă suspendată în nuanțe aurii sau poți opta pentru un corp de iluminat cu mai multe brațe, în nuanțe simple.

  • Decorațiuni de perete

Sunt o mulțime de decorațiuni de perete ce pot fi integrate cu ușurință într-o cameră și oferă un design armonios. De la oglinzi, tablouri cu elemente din natură, ceasuri, până la decorațiuni metalice, rafturi și tablouri canvas. Spre exemplu, pentru decorarea peretelui din living, un tablou canvas cu un pattern floral sau un peisaj, poziționat deasupra canapelei, este decorațiunea perfectă pentru a completa orice stil de amenajare.

  • Măsuță de cafea

Măsuțele de cafea fac parte din acele piese de mobilier ce pot fi foarte atrăgătoare din punct de vedere vizual și, totodată, foarte utile și practice. Pentru un aspect inedit, poți alege o măsuță de cafea din marmură cu detalii aurii sau argintii, în funcție de culorile alese în cameră sau o măsuță de cafea din sticlă. Pentru un aspect mai rustic, poți opta pentru o masuță de cafea cu formă neregulată, din lemn masiv de tec.

  • Plantele

Plantele sunt absolut necesare în orice locuință, atât datorită oxigenului produs, cât și faptului că schimbă aspectul oricărei camere, transformând-o într-un spațiu cu un vibe fresh și modern. Nu îți face griji dacă nu te pricepi foarte bine la îngrijirea acestora, poți opta pentru plante precum cactușii, suculentele, limba soacrei sau ficușii, care nu au nevoie de multă atenție și îngrijire

Pe scurt, dacă-ți dorești o locuință la modă, include piesele decorative propuse de noi și vei vedea diferența.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *