Cizme UGG Originale in Romania

Cizme UGG Originale in Romania
Rate this post

Probabil unul dintre cele mai bune si mai folositoare cadouri pe care le puteti face cuiva drag ar fi sa ii oferiti o pereche de cizme UGG originale. Pe langa faptul ca sunt un cadou valoros, ele sunt perfecte pentru anotimpul rece sau pentru cei care obisnuiesc sa umble in mediul umed, scutindu-i pe cei care le incalta de aparitia bolilor reumatice, precum si de alte probleme osteo-articulare.

Ce e atat de special la aceste cizme? Faptul ca sunt facute din piele tabacita de oaie, sunt captusite la interior si sunt impermeabile datorita texturii pielii de oaie. Chiar daca modelul original e cel de mai sus, odata cu cresterea popularitatii acestui tip de incaltaminte, pe piata au inceput sa apara mai multe modele, atat pentru barbati, cat si modele unisex, mai scurte sau mai lungi, cu talpa mai lata sau mai stramta.

O caracteristica aparte a acestor cizme e faptul ca sunt cusute la exterior, tocmai pentru a inchide si mai bine interiorul. Pielea de oaie are proprietati izotermice. Totusi, printre fibre se afla micro-gauri, care permit numai circulatia aerului, nu si pe cea a apei. Astfel temperatura picioarelor, chiar si in conditii de umiditate si temperaturi scazute, e aceeasi cu cea a restului corpului. Astfel, membrele inferioare nu transpira, dar sunt mentinute totusi intr-un mediu cald si uscat.

Multe persoane cred despre aceste cizme ca ar fi dedicate strict femeilor, pe buna dreptate de altfel, caci pentru mult timp cele mai multe modele comerciale de cizme UGG au fost dedicate doar femeilor. Totusi, la origine au fost purtate de ambele sexe, motiv pentru care pe piata au inceput sa apara tot mai multe modele unisex, dar si o gama dedicata strict barbatilor, cu modele mai joase si mai putin rotunde, dar care ofera aceleasi avantaje ca restul cizmelor UGG.

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *