Despre Craciunite. Cu Sau Fara Mos Craciun

Despre Craciunite. Cu Sau Fara Mos Craciun

Nu-mi amintesc sa fi crezut vreodata in Mos Craciun, in mare parte din cauza faptului ca nu primeam mai nimic niciodata. Nu ca eram obraznic, nu ca nu avea al batran al meu de unde, dar cam asa statea treaba. De Craciun, singura mea satisfactie era cand banii de la colindat imi ramaneau in totalitate. In fine, nu despre asta vreau sa vorbesc.

Anii au trecut, iar acum la 22 ani, chiar daca nu mai cred in Mosu’, mai cred in spiritul Craciunului, cel putin inca pentru o perioada. Pur si simplu imi place ideea de a darui cadouri, imi place sa-i vad pe cei mici adunati, cantand colinde, nu mai vorbesc de prajituri si de alte minunatii ce se petrec, de regula, de Craciun.

Ca barbat insa, o chestie foarte tare mi se pare faptul ca mai nou, in jurul Mosului, s-au adunat mai nou si craciunite: nu am inteles inca daca ele sunt fetele sau nevestele lui (chestie care chiar ar fi politically awkward, mai ales ca ar contravine tuturor normelor crestine), dar cert e ca-mi plac maxim costumele lor. Sunt suficient de bine croite cat sa stea bine pe orice femeie care are grija de corpul ei, iar totodata, au o limita de decenta ce rareori, limita ce nu de putine ori este nerespectata de alte categorii de imbracaminte sau de lenjerie intima pentru femei.

Ca veni vorba de lenjerie, costumul de craciunita mi se pare o chestie super sexy pentru o femeie, mai ales in preajma zilelor de Craciun. Bineinteles, daca e purtat de cine trebuie, caci sincer, nu mi-as dori sa o vad pe adevarata Doamna Santa Claus in costum mulat. Oi fi eu mai ciudat, cine stie, dar sincer, prefer sa vad fete tinere si aspectuoase purtand corsete sau costume ca cele de mai sus, decat o tanti de 60+ si 80+ de kile imbracata in ceva stramt si mulat, eventual si cu o privire… mai ciudata.

 

Intra pe www.sexgen.ro pentru a vedea articole dedicate adultilor, cu detalii intime si fara perdea, strict pentru adulti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *